marți, 19 martie, 2024

Vestita “casa-bordel” a Oanei si Viorel Lis, data spre inchiriere: “Am inchiriat casa din Tunari ca sa fac bani de…”

Distribuie:

Publicat:

Oana si Viorel Lis au reusit sa inchirieze “casa bordel“. Cei doi soti au acum un venit in plus, care adaugat la pensia fostului edil le permite sa traiasca destul de binisor. Oana si Viorel Lis auavut mari probleme cu vila, transformata de niste chiriasi in bordel. Cei doi s-au chinuit timp de trei ani sa scape de vila, dar au reusit doar sa inchirieze imobilul respectiv, care le aduce un venit in plus de circa 600 de euro pe luna. Oana Lis are si un motiv in plus de bucurie: isi poate achita studiile fara probleme.
Am inchiriat casa  din Tunari  ca sa fac bani de facultate. M-am inscris la Psihologie, sunt in anul l la Hyperion. Imi place foarte mult. Facultatea ma costa 3.000 de lei pe an. Eu am o gluma pe care o mai spun. La 18 ani, ma gandeam ce sa fac: ori incep o facultate, ori sa ma marit din interes. Acum am luat-o cu scoala, mi-a venit mintea la cap”, spune Oana Lis pentru Click.

Vila are 8 camere la o suprafata de 250 mp. Casa le aminteste sotilor Lis de un episod neplacut, ce a avut loc in 2014 cand a fost tarat intr-un scandal de prostitutie din cauza chiriasilor sai, care transformasera casa in bordel. Atunci, fostul primar a trebuit sa dea cu subsemnatul la politie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img