marți, 19 martie, 2024

Vezi ce iti rezerva astrele pentru saptamana 2-8 septembrie

Distribuie:

Publicat:

BERBEC

Doriti sa reorganizati si sa infrumusetati interiorul casei in care locuiti si aveti o surpriza placuta atunci cand se ofera toti cei dragi sa va ajute. Sunteti stresata de timpul scurt in care trebuie sa finalizati tot ceea ce v-ati propus, inainte de a face un drum in provincie ori in strainatate.

TAUR

Noi joburi ori contracte va bat la usa de la inceputul intervalului. Chiar daca sunt de scurta durata, va asigura un buget mai mare. Este posibil sa pastrati secrete aceste noi sanse financiare, deoarece considerati ca partenerul de cuplu si familia cheltuiesc prea mult si fara rost.

GEMENI

Sistati numai pentru moment activitatile profesionale in care ati batut pasul pe loc de bunavoie. Cu foarte multa placere, faceti cateva drumuri impuse de munca dv. si investiti tot ceea ce castigati in casa, mai mult de nevoie. Joi, revedeti o multime de prieteni si amice.

RAC

Sansele financiare se succed cu rapiditate, chiar daca unele sunt inca doar sub forma de proiect. Descoperiti noi escrocherii, dar de aceasta data sunteti pusa in garda si reactionati prompt. Ar fi foarte bine ca in prima parte a intervalului sa fiti foarte atenta la ce medicamente luati!

LEU

Intentiile dv. de a face schimbari la serviciu nu sunt intelese, ba chiar unii colegi le considera excentrice. Treziti interesul unor nativi din Fecioara, insa preferati sa va pastrati principiile. Din punct de vedere financiar, pentru moment, primiti doar multe promisiuni exagerate.

FECIOARA

Va considerati persecutata mai ales la serviciu, unde considerati ca aveti cele mai grele activitati, in timp ce altii sunt favorizati de catre sefii directi. Este necesar sa faceti numeroase drumuri in provincie ori strainatate, pe care le amanati de luni de zile.

BALANTA

Prea sensibila, aveti reactii exagerate fata de orice admonestare, dar mai ales din partea partenerului de cuplu. Lipsa de activitate va impinge miercuri sa reluati relatii care nu prea v-au adus noroc. Nu este exclus ca o mare parte dintre native sa plece in excursii sau calatorii lungi in strainatate.

SCORPION

Sunteti subiectiva si, oricat de mult v-ar lauda cei din anturaj, sansele profesionale vi se par de-a dreptul nule. Partenerul de viata le sustine financiar pe cele care au copii si situatia li se pare nedreapta. Tinerele se gandesc la escapade in strainatate, iar mamele devin prea generoase.

SAGETATOR

De miercuri, doriti sa va puneti in valoare toate talentele pe care le aveti, dar va este clar ca momentan creativitatea dv. se afla in criza. Dati vina pe colegi ori pe conditiile improprii din familie, insa va este clar ca „filonul“special a secat.

CAPRICORN

Cu multa intelepciune, incercati sa-i explicati atat partenerului de cuplu, cat si prietenului care va ajuta ca amandoi sunt extrem de importanti pentru dv. Vreti sa va bucurati impreuna de aceleasi sanse de afirmare si doriti sa excludeti pentru moment orice deplasare, mai ales de lunga durata.

VARSATOR

Mai putin irascibila, dar nu si lipsita de intuitie, actionati apeland la diplomatie, pentru a obtine avantaje profesionale. Cu toate acestea, oricat de multi bani ati castiga, aveti impresia ca prietenii si rudele va surclaseaza. Va irita faptul ca nu va puteti cheltui castigurile dupa bunul plac, iar cadourile pe care le primiti le considerati nefolositoare. Pregatiti cu multa ardoare locuinta pentru vizitele amicilor ori rudelor din alte localitati. Intregul interval, faceti investitii pentru a va asigura un viitor mai bun. Toate nativele viseaza la calatorii lungi in tari exotice.

PESTI

Va dedicati intregul interval pregatirii unor surprize pentru cei dragi. Partenerul de cuplu este imprevizibil, dar doreste sa va sustina activitatile care va fac placere. Munciti mult, insa va bazati pe ajutorul unor persoane lipsite de simt practic. Cei din anturaj recunosc ca sunteti de neegalat.

ASTROGRAMA SAPTAMANALA

„Sunt divortata de ceva timp si va rog mult sa-mi scrieti ce-mi rezerva astrele in dragoste. Va multumesc mult!”

Georgiana Gheorghe, nascuta pe 26 octombrie 1972, ora 21:00, in Bucuresti.

Soare in Scorpion cu Ascendent in Rac. Cele cinci planete din semne de aer sunt sustinute de extrema inteligenta pe care o aduce Mercur din Scorpion, astfel incat aveti o putere de adaptare uimitoare pentru cei din jur. In cazul in care ora de nastere este corecta, in astrograma apar ca posibile doua casnicii (unul dintre parteneri a fost preferatul mamei, iar pe cel de-al doilea il recomanda exuberanta, placerea de a trai si bogatia). Prezenta Nodului Nord in Casa parteneriatelor indica o datorie karmica (care se regaseste in intemeierea si pastrarea statutului de casatorita). In perioada urmatoare, pot aparea probleme cu unii colegi, dar se pastreaza si un fel de melancolie, daca nu cumva chiar pesimism, din pricina absentei partenerului dorit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img