luni, 18 martie, 2024

Vezi cum va fi vremea in acest weekend

Distribuie:

Publicat:

Vremea va fi usor mai rece decat in mod obisnuit pentru aceasta data din an. Cerul va fi temporar noros si indeosebi in regiunile vestice, nordice si centrale, local vor fi precipitatii predominant sub forma de ploaie. In zona montana se va semnala lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 13 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -4 si 3 grade. Pe arii restranse se va produce bruma.

BUCURESTI

Cerul va fi temporar noros, iar in prima parte a zilei vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 11…12 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 1 grad. Noaptea este posibil sa se produca bruma.

DUMINICA

Vremea se va mentine usor mai rece decat normalul termic al acestei date calendaristice. Astfel, temperaturile maxime, vor fi cuprinse intre 6 si 14 grade, iar cele minime se vor situa intre -5 si 4 grade. Cerul va fi temporar noros si se vor semnala precipitatii in general slabe cantitativ. Local in jumatatea de vest si izolat in rest vor fi mai ales ploi, iar in zonele montane si submontane vor fi ninsori sau lapovite. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta si in sudul Banatului. Se va produce bruma in regiunile nordice si centrale si pe arii mai restranse in rest.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img