marți, 19 martie, 2024

Vezi cum va fi vremea in urmatoarea perioada

Distribuie:

Publicat:

Meteorologii anunta ca vremea continua sa se raceasca in cea mai mare parte a tarii. Incepand de miercuri o sa fie rece pentru aceasta data, chiar deosebit de rece in vestul, centrul, nordul si nord-estul teritoriului. La sfarsitul saptamanii viitoare, valorile termice vor marca o crestere treptata si se vor apropia de mediile multianuale specifice acestei perioade

LUNI. In regiunile din vestul, centrul si nordul tarii, vremea va fi in general instabila si se va raci, devenind normala termic pentru aceasta perioada din an; cerul va fi mai mult noros, pe arii extinse vor fi ploi cu caracter temporar ce pot fi insotite de descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 20…25 l/mp, cu precadere in nord-vest si la munte. In restul teritoriului, valorile termice, desi in scadere usoara, se vor situa in continuare peste mediile climatologic specifice datei; dimineata vor fi zone cu nebulozitate joasa si ceata, apoi cerul va avea innorari temporare si pe spatii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 grade in depresiuni si 25 de grade in sud-est. (Baragan si Dobrogea continentala)

BUCURESTI. In orele diminetii va fi nebulozitate joasa si ceata, apoi vor fi innorari temporare si conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va avea valori usor peste cele normale la aceasta data, cu o maxima de 22…23 de grade.

MARTI. Vremea va continua sa se raceasca in cea mai mare parte a tarii, dar in special in vest, nord-vest si centru, precum si la munte, unde se vor inregistra valori termice mult mai scazute decat cele normale la inceputul lunii octombrie. Cerul va avea innorari temporare, in majoritatea zonelor vor fi ploi pe arii relativ extinse si izolat in cantitati insemnate, exceptand partea de sud a teritoriului unde doar local va ploua slab. In zona montana vor fi precipitatii mixte ziua, insa noaptea, mai ales in masivele inalte, vor predomina ninsorile. Vantul va sufla moderat, cu intensificari locale, temporare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 grade in Dealurile de Vest si 22…23 de grade in sudul extrem si in sud-est.

BUCURESTI. Regimul termic va fi caracterizat de valori in scadere usoara, dar apropiate de cele normale la inceputul lunii octombrie. Cerul va fi temporar noros, favorabil ploii slabe, iar vantul va sufla moderat, cu unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 21…22 de grade

MIERCURI. Vremea va deveni rece pentru aceasta data, chiar deosebit de rece in vestul, centrul, nordul si nord-estul teritoriului. Cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii extinse, exceptand regiaunile sud-vestice si sudice unde innorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local, mai ales ziua. In zona de munte vor predomina ninsorile. Pe arii restranse cantitatile de apa vor fi insemnate. Vantul va avea intensificari temporare in cea mai mare parte a tarii, indeosebi in prima parte a intervalului. Temperaturile maxime vor cuprinse, in general, intre 7 si 17 grade. (6 grade in estul Transilvaniei si 18 grade pe litoral si in delta)

BUCURESTI. Vremea va deveni rece pentru aceasta data. Cerul va prezenta innorari temporare indeosebi pe parcursul zilei, cand temporar va ploua, iar vantul va prezenta unele intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade.

TENDINTA
JOI – Vremea se va mentine rece pentru aceasta data, chiar deosebit de rece in vestul, centrul si nordul tarii, unde vor fi innorari si mai ales in prima parte a intervalului va mai ploua. In zonele de munte, precipitatiile vor fi mixte. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros si numai pe arii restranse se vor semnala ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, iar in cursul zilei, temporar si in celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor cuprinse intre 6 grade in Maramures si 16 grade in extremitatea de sud a tarii.

VINERI si SAMBATA – Valorile termice vor marca o crestere treptata si se vor apropia de mediile multianuale specifice acestei perioade. Local si temporar va mai ploua, iar in zona montana inalta, trecator se vor semnala precipitatii mixte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img