vineri, 19 aprilie, 2024

Vezi cum va fi vremea miercuri,joi si vineri

Distribuie:

Publicat:

MIERCURI.  Cerul va fi variabil, exceptand indeosebi primele ore ale zilei cand in zonele joase de relief vor fi nori josisi ceata, local in centrul si in estul tarii si pe arii mai restranse in sud si nord-vest. Seara si noaptea, cerul se va innora treptat in nord, in nord-est si in centru, dar numai izolat e posibil sa ploua slab in nordul extrem. Vantul va sufla mai alert doar pe crestele montane inalte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15..16 grade in estul Transilvaniei si 24 grade in sudul Olteniei.

BUCURESTI. Vremea va fi frumoasa, iar temperaturile vor fi normale pentru sfarsitul lunii septembrie. Cerul va fi variabil la senin, dar dimineata sunt sanse mai mari sa avem ceata si nori josi. Vantul sufla cel mult moderat iar maximele vor fi in jur de 22 grade.

JOI.
Vremea ramane predominant frumoasa si se va incalzi usor fata de ziua precedenta, astfel inca maximele se vor situa 18..19 grade in depresiunile din estul Transilvanieie si 25..26 grade in sudul Olteniei. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice, centrale si partial in est, unde numai izolat, cu precadere la munte, este posibil sa ploua slab.

Dimineata in zonele joase pe arii restranse va fi ceata, foarte probabil asociata cu nori stratiformi josi. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare la munte, si doar trecator si izolat in celelalte zone.

BUCURESTI. Vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor, Cerul va fi mai mult senin, iar vantul cel mult moderat iar termometrele vor arata dupa amiaza 24…25 grade.

VINERI. Vremea va fi frumoasa, iar valorile termice vor continua sa creasca si se vor situa peste cele climatologic specifice acestei date din an, adica vom avea parte de maxime cuprinse in general intre 21..22 grade in estul Transilvaniei si pe litoral si 27..28 grade in Banat si in sudul Olteniei. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla cel mult moderat. Singurul fenom meteo semnificativ va fi ceata matinala, prezenta si ea doar izolat in zonele joase din sud, vest si centru.

BUCURESTI. Vreme foarte frumoasa si calda si in capitala, foarte potrivita pentyru inceput de vara, cu cerul mai mult senin, vant abia simtit si cam 26 grade in termometre dupa amzia, cu cateva grade peste mediile multianuale.

TENDINTA
Weekendul incepe cu vreme in general frumoasa si calda, sambata maximele vor fi intre 20 si 28 grade, dar in zilele urmatoare, treptat, remea va intra intr-un proces de racire treptata, dinspre vest, iar ploile, care revin mai intai in vest si pana marti cuprind temporar cea mai mare parte a tarii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img