joi, 28 martie, 2024

Vezi suma astronomica a marcii “STEAUA”

Distribuie:

Publicat:

Comisia constituita la nivelul Ministerului Apararii Nationale pentru analizarea demersurilor intreprinse pana in prezent in directia valorificarii marcii „Steaua” si a identificarii de solutii legale de utilizare a Complexului Sportiv Ghencea a inaintat un prim raport de etapa ministrului apararii nationale si a propus un set de masuri care pot fi promovate in perioada urmatoare pe ambele dimensiuni ale problematicii.

Referitor la marca „Steaua”, Comisia a constatat ca evaluatorul autorizat ANEVAR, selectat prin procedura competitiva si transparenta de catre CSA „Steaua”, a incheiat procedura de evaluare a brandului „Steaua Bucuresti”, stabilind valoarea acestuia la 57.306.150 Euro.

In conformitate cu normele legale, evaluatorul va desfasura, in termenul prevazut de acordul cadru, procedurile subsecvente pentru stabilirea valorii prejudiciului creat prin folosirea marcii „Steaua Bucuresti” in perioada 2004-2014 si respectiv stabilirea taxei de licenta pentru clasa fotbal si ulterior pentru toate celelalte clase si produse din certificatul de marca.

Dupa finalizarea procesului de calcul al taxelor de licenta, CSA Steaua poate demara procedurile competitive permise de lege pentru valorificarea marcii.

Legat de stadionul si terenurile de antrenament din Complexul „Ghencea”, Comisia a informat conducerea M.Ap.N. cu privire la derularea unor proceduri de omologare a stadionului pentru desfasurarea de competitii sportive pentru a face posibila utilizarea acestuia in conditii de legalitate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img