joi, 28 martie, 2024

Vica Blochina, imagini de infarct cu „spatele” bombat in care si-a injectat 5 kg de grasime

Distribuie:

Publicat:

E isterie printre vedete cu moda ”fundului de brazilianca”, iar Vica Blochina a intrat si ea in randul lor.

In urma cu doi ani, fosta balerina a stat cinci ore pe masa de operatie ca sa ajunga la rezultatul de astazi, un posterior ferm care ar face invidioasa si pe cea mai cunoscuta vedeta internationala, Kim Kardashian.

Vica Blochina stie sa pozeze sexy, dar a fost destul de zgarcita cu imaginile in care isi etaleaza posteriorul. Blondina a apelat la medicul esteician pentru a-si mari fesele, dar dupa interventie a avut si o lista intreaga de restrictii, acesta fiind probabil motivul pentru care a stat destul de cuminte pana acum.

Atunci, plasticianul i-a extras 5 kilograme de grasime pe care i le-a reinjectat in fese si coapse. Interventia a durat cinci ore si desi a avut loc de ceva timp, Blochina nu prea le-a aratat fanilor rezultatul final. Cand a facut-o a reusit sa-i imparta in doua tabere. Unii care o apreciaza pentru forma fizica pe care o are la 43 de ani si ceilalti care o critica pentru ca se expune prea mult si pozeaza provocator desi este mamica.

La capatul celor cinci ore de operatie, fundul Vicai Blochina si-a schimbat complet aspectul si proportiile, devenind mult mai bombat decat inainte de interventie, ceea ce i-a dat blondinei mai multa incredere in ea, dar si dezinvolutura.

Ce operatii estetice are Vica Blochina

Aceasta nu a fost insa prima interventie estetica a Vicai Blochina, blonda fiind abonata la cabinetul plasticienilor. De-a lungul timpului fosta balerina si+-a operat nasul si de doua ori sanii si a recurs la o serie de injectii menite sa-i steraga ridurile. La fiecare injectare cu botox sau acid hialuronic, blondina ne anunta pe Facebook si ne arata rezultatele. Ce-i drept, in paralel cu bisturiul, Vica promova si produsele cosmetice bio, pe care le prepara acasa, dupa propriile retete.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img