sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vica Blochina, implicata intr-un nou SCANDAL MONSTRU. In ce situatie PENIBILA a pus-o Victor Piturca

Distribuie:

Publicat:

Vica Blochina s-a trezit cu un nou proces, fiind acuzata ca nu si-a achitat datoriile fata de o firma de imobiliare cu care a avut un contract.

Vica Blochina a primit, in urma cu cativa ani, o masina cadou de la Victor Piturca. Celebrul antrenor a luat autoturismul in leasing prin intermediul unei firme de imobiliare, a unor fosti prieteni de-ai lui. Anii au trecut, iar Vica si-a inscris intre timp masina pe numele ei. Numai ca au ramas din acea perioada niste amenzi de la Politia Rutiera neplatite, care au ajuns la adresa firmei de imobiliare, lucru care, se pare ca i-a enervat foarte tare pe patroni.

“Vica are masina pe numele ei si nu se stie de ce amenzile au ajuns la adresa agentiei imobiliare, si nu la cea unde locuieste ea. Sunt amenzi de viteza, rovigneta, rutiere, de cateva sute de lei, probabil in jur de 500 de lei. Patronii firmei nu au sunat-o sa ii spuna de amenzi, ea nu a stiut si nu le-a platit, iar pe ei ii afecteaza. Ea isi plateste amenzile, doar ca despre cele ajunse la firma de imobiliare nu a stiut”, sustin surse din anturajul blondei.

“Avocatii mei se ocupa de toate procesele mele”, a declarat Vica Blochina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img