joi, 25 aprilie, 2024

Victor Ciutacu, dupa ultima RAZGANDIRE a lui Klaus Iohannis: ‘A latrat un pic Ilie Nastase la el si, consecvent cum il stim, a reevaluat situatiunea’

Distribuie:

Publicat:

Președintele Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretele privind retragerea decorațiilor celor care au condamnări penale, printre care Adrian Năstase, Miron Mitrea, Dan Voiculescu, Mircia Muntean, Gheorghe Mencinicopschi și Ionel Manțog, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale. Deși, inițial, a spus că va retrage decorațiile pentru toți cei care au fost condamnați penal, Iohannis s-a răzgândit și i-a ”iertat” pe unii dintre ei, cum ar fi Gică Popescu și Ilie Năstase.

Victor Ciutacu îl taxează pe președinte pentru această ”răzgândire” de ultim moment. ”A lătrat un pic Ilie Năstase la el și, consecvent cum îl știm, a reevaluat situațiunea”, e o parte din mesajul lui Ciutacu pe Facebook.

”Principialul nemțesc redefinește și limba română. Cum rămâne cu TOATE decorațiile acordate penalilor care vor fi retrase de îndată? N-a avut la el portocale să se dea și la Gică Popescu? A lătrat un pic Ilie Năstase la el și, consecvent cum îl știm, a reevaluat situațiunea.

P.S. Mitrea a făcut mai puțină pușcărie decât Popescu

Lu' Dr. Menci cred că i-a retras Iohannis decorația fiindcă ne făcea de râs în fața sparanghelului bio și a roșiilor cherry crescute cu îngrășământ organic”, scrie vedeta de la România TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img