vineri, 29 martie, 2024

Victor Ciutacu, replica INCENDIARA pentru Traian Basescu: L-au facut Coldea si Kovesi ca pe puii de rata

Distribuie:

Publicat:

Este război total între jurnalistul Victor Ciutacu și fostul președinte Traian Băsescu. După ce fostul președinte l-a acuzat că e ”simbriaș” la Voiculescu și Ghiță, Ciutacu îi dă replica și explică că Traian Băsescu a început să simtă fiori reci pe șira spinării, după ce toți i-au întors spatele, iar în Costa Rica, Elena Udrea pare că s-a decis să rupă tăcerea și să spună tot ce știe celor de la FBI.

”Omul e bolnav. Nici revoltă nu mai poate produce. Și își dă singur calde. Că reci i-au mai rămas doar cuburile de gheață și transpirația de pe șira spinării. Dacă s-a spart în ancheta FBI Blonda Supremă în Costa Rica, riscă să ajungă unde trebuia să-l trimită Dosarul Flota. La bătrânețe, ar fi încununarea supremă a vieții lui. După ce și-a băgat juma de familie în pușcărie, iar pe ailaltă în dosare penale, mai are să se ducă și să se predea. Dar n-o s-o facă niciodată. Pentru că e laș. A fost o viață întreagă. N-o să se schimbe când l-au lăsat balamalele. 
Acum se miră că-i întoarce toată lumea spatele. L-au făcut Coldea și Kovesi ca pe puii de rață, a ajuns Tomac să-i dea afară din partid favorita perenă, se face de baftă prin oraș pe la nunți, botezuri și cumetrii. S-a umilit singur în ancheta procurorilor declarând că s-a lăudat la șpriț în fața lui Ghiță cum l-a luat din complet pe judecătorul Mustață. În mod normal, ar trebui să-l ignor. Da-mi face plăcere să-l arăt în toată goliciunea lui hidoasă. Îmi lipsea meciul ăsta. L-am purtat cu el când era mare și tare. E ultimul din țara asta care să poată avea o părere de luat în seamă pe tema democrației, a drepturilor și libertăților cetățenești. E autorul monstruos al mizeriei securistice din justiție. Dar rămâne același oportunist. A prins un subiect cu lipici la public, s-a tras repede în selfie.
P.S. Nea Trăiane, tataie, nu te mai ajută fizicul să ieși la bătaie. Psihicul te-a trădat de când lumea. Ești un neg pe obrazul poporului ăsta. Păcat că nu se îndură nimeni să cauterizeze locul.”, scrie Victor Ciutacu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img