joi, 28 martie, 2024

Victor Ponta a EXCLAMAT de uimire: Ce făcuși, Livache? – Atacuri în rafală la Darius Valcov și Liviu Dragnea

Distribuie:

Publicat:

Liderul PRO România, Victor Ponta, se războiește cu PSD pe tema exploatării resurselor naturale.

"România este mosia lui Dragnea!

In luna iunie la Camera Deputatilor Dragnea a schimbat radical legea privind resursele din Marea Neagra ( adoptata deja de Guvernul PSD si votata de majoritatea PSD din Senat ) / era nervos ca fusese condamnat in al doilea dosar si s-a batut cu caramida “nationalista” in piept la televizor ca “apara tara de firmele straine”! In plus era suparat ca cei de la EXXON nu i-au aranjat o intalnire cu Donald Trump!

Lautarii lui Dragnea in frunte cu Darius Valcov i-au facut o cantare nationala viteazului Liviu :

 

Wow – ce tare a fost Darius!!! S-a cutremurat Antena 3 de extaz nationalist!

Niciodata in istoria Romaniei resursele sale naturale nu au fost negociate de o persoana fizica – in interesul sau personal si impotriva intereselor tarii! Si niciodata cineva nu a mintit atat de fatis oamenii facand exact invers decat spune la televizor!

A venit luna Septembrie / in birou la Dragnea au venit Ambasadorul Klemm, Secretarul Energiei din SUA Perry si sefii de la OMV si EXXON cerand ( in mod legitim dupa opinia mea) schimbarea acelei legi idioate promovate chiar de Dragnea personal in iunie la Camera Deputatilor! Si …. surpriza :

 

Acum sa tragem cateva concluzii :

1. Valcov a spus ca cine modifica legea este vinovat de inalta tradare – acum o modifica Dragnea / fiind recidivist penal cam ce pedeapsa trebuie sa ia? Pana si Dl Plesoianu a zis ca nu mai participa cu mana lui la furturile lui Dragnea !!!

2. Eu cred ca legea trebuie modificata si investitiile trebuie incurajate prin stabilitate si predictibilitate fiscala / insa Dragnea santajeaza investitorii si minte romanii / solutia este o dezbatere corecta si transparenta a legii – ceea ce acum nu exista!

3. Conform calculelor prezentate chiar de catre Dragnea la Antena 3 si a prevederilor din schimbarile facute la Senat va fi o pierdere ( pe hartie ) la Bugetul de Stat de 10 Miliarde de dolari! Ce facusi Livache ?!? Nu aduci bani ci scoti de la Buget! Si din ce maresti pensiile din 2021?

4. Fata de viitoarele prezumtive venituri din exploatare care vor incepe sa vina cel mai repede din 2023 ( cand Dragnea va fi probabil de mult in Brazilia) conform modificarilor facute acum la lege deducerea investitiilor se va face inclusiv la platformele care se afla acum in activitate ( de la vechiul Petrom in principal)! Adica taxele platite azi se vor reduce cu 60%! Nu doar ca nu luam mai mult ci mai putin

5. Cu adevarat inalta tradare este insa altceva : Dragnea se grabeste cu legea offshore pentru a ajuta cele doua companii din Ungaria ( sprijinite legitim de Dl Viktor Orban – seful international al lui Liviu Dragnea) care au cumparat capacitatea de transport de gaze / daca pana la 31 Decembrie 2018 nu se adopta legea atunci producatorii nu semneaza contracte cu cele doua firme de transport si acestea pierd licenta / asta inseamna ca trebuie organizata o alta licitatie pe care Dragnea mai greu o sa o aranjeze din nou ca sa ajute firmele din Ungaria!

Legea offshore este esentiala pentru interesele Romaniei in urmatorii 30 de ani / nu s-a facut nimic transparent, nu exista niciun studiu de impact sau analiza, totul a fost negociat pe sub masa de Dragnea pentru interese obscure si ilegale !

Deputatii majoritatii ( plus UDMR) au votat o data aceasta lege “in orb” ( nu au avut timp nici macar sa citeasca proiectul prezentat de Dragnea cu o ora inainte de vot)! Acum proiectul vine din nou la vot – acum stiu ca totul este o afacere privata a Grupului Infractional condus de Dragnea – nu mai au nicio scuza pentru faptul ca vor fi vinovati de “inalta tradare” ( cum le-a spus si Darius Valcov)!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img