marți, 19 martie, 2024

Victor Ponta, băgat în ceață de filosofia lui Daea: ‘Am înțeles, încă o mare porcărie din vremea pestei lui Dragnea’

Distribuie:

Publicat:

Liderul Pro România Victor Ponta susține vineri, într-o postare pe Facebook, că nu a înțeles ce a vrut să spună ministrul Agriculturii Petre Daea prin declarația „pesta mă deșteaptă, grija mă adoarme”, dar admite că a înțeles câteva lucruri pe care le trece în revistă, concluzionând: „am înțeles – încă o mare “porcărie” din vremea “Pestei lui Dragnea””

„Recunosc ca nu am inteles ce a spus Dl Ministru – poate ati inteles dvs?

Dar am retinut urmatoarele :

1. SRI a trimis catre Guvern inca din 2016 peste 100 de informari legate de pesta porcina – nimeni nu a facut nimic

2. Comisia Europeana ne-a dat un plan de masuri din Februaria 2017 – nimeni nu a facut nimic

3. “Dumnezeii” bolilor ( cum a zis dl Daea) adica medicii sanitar veterinari au fost practic desfiintati in 2017 prin Odonantele de Urgenta 70 si 71 ( ulterior confirmate prin votul final al Camerei Deputatilor) – totul pentru ca Farmavet ( firma Nasului lui Dragnea) sa poata sa vanda medicamente fara medici

Ingrid Mocanu, ATAC DUR la Monica Macovei și DNA după arestarea unui jurnalist Rise Project

4. Asa cum a zis Comisarul European Hogan a primit abea in aceste zile o cerere de asistenta din partea Romaniei – noroc cu vizita lui ca am facut ceva , dar inca nu a apucat nimeni sa o analizeze ( desi pesta face ravagii de luni de zile)

5. Ajutorul Comisiei Europene va fi primit pentru “prevenire si limitarea raspandirii” si nu pt despagubiri care vor fi date tot din Buget

6. Ferma de porci de la Salcia a mers si merge foarte bine in timp e oamenilor amarati ( votanti PSD) le sunt omorati porcii din curte si le este interzis sa mai creasca altii!

Am inteles – inca o mare “porcarie” din vremea “Pestei lui Dragnea”!”, scrie Ponta pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img