sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Victor Ponta il ‘lamureste’ pe Ludovic Orban: Pro Romania NU va vota un eventual guvern PNL

Distribuie:

Publicat:

După ce Ludovic Orban a declarat că "este foarte puţin probabil ca Pro România să devină un partener", Victor Ponta îi răspunde liderului PNL şi pune "cruce" unui viitor guvern care să lase PSD în opoziţie înainte de 2020.

"Ludovic – sa te scap de dilema : parlamentarii ProRomania NU vor vota un Guvern PNL “Orban” / acum sper ca esti lamurit!

Nu sustinem Guvernul “Dancila” din cauza obedientei fata de Liviu Dragnea si Darius Valcov – ceea ce duce direct la promovarea incompetentei si coruptie in Guvern! Vom face tot ce tine de noi pentru a schimba aceasta situatie.

Nu avem insa absolut niciun motiv obiectiv sa vedem ca PNL si Ludovic Orban sunt pregatiti azi pentru o guvernare competenta, eficienta si in favoarea tuturor romanilor (inclusiv a celor care au nevoie de solidaritate si incluziune sociala)! Asa ca NU vom sustine o asemenea formula!

Noi suntem #ProRomania! Si tinem cu Romania!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Ludovic Orban a afirmat miercuri că PNL va depunde o moţiune de cenzură după alegerile europarlamentare, însă a recunoscut că sunt şanse mici pentru un guvern PNL. Liderul liberal a afirmat că, în privinţa unei guvernări ulterioare, obiectivul PNL este acela de a câştiga alegerile parlamentare, în baza unui program de guvernare care să fie cunoscut de toţi cetăţenii, precum şi să formeze o majoritate parlamentară cu aceia care susţin acest program şi se angajează în faţa cetăţenilor să-l realizeze.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img