vineri, 29 martie, 2024

Victor Ponta povestește un episod ULUITOR cu barladeanca Ana Birchall: ‘M-am dus să o omor

Distribuie:

Publicat:

Fostul premier, Victor Ponta, a povestit, în direct, la TVR 1, cum a decurs una dintre audierile sale de la sediul DNA Ploieşti. Ponta a dezvăluit cum celebrul Mircea Negulescu l-a făcut pe Ponta să o suspecteze pe Ana Birchall că l-ar fi 'turnat' la DNA. Totul s-ar fi întâmplat în celebrul dosar Ponta-Blair.

"Faptul că după înregistrări şi acte falsificate era un singur martor cu identitate protejată mi s-a părut ciudat. Un secretar executiv pe relaţii internaţionale acesta era martorul cu identitate protejată. M-am dus să văd cine e în acea funcţie. Era Ana Birchall. M-am dus să o omor. Nu era ea. Eu spun că acel martor cu identitate protejată nu există pentru că Ana Birchall a fost citată apoi, la rândul ei, ca martor", a spus Ponta la TVR.

Fostul premier a dezvăluit ce i s-a întâmplat la audieri cu celebrul Negulescu. "Vă spun cum a fost prima dată la audieri cu Mircea Negulescu. Prima dată credeam că e o provocare. Credeam că sunt la candid camera. L-am întrebat dacă e serios sau dacă face mişto. Mi-a zis că orice bizon votează dacă te vede în poză cu Tony Blair. Pe urmă mă mai întreabă ceva. Ei erau cu Sebi, cu Portocală. Mă întreabă dacă ştiu că a falsificat Sebi Ghiţă alegerile în Moldova. Păi sunt trist, că eu am pierdut în Moldova. În America, un procuror dacă avea o relaţie cu inculpata era arestat direct. Mi-a spus că îmi dă control judiciar ca să nu mai plec din ţară să vorbesc cu diferiţi oameni cu funcţii din alte state", a mai spus Ponta.

Dat afară din PSD, Ponta nu crede în războiul dintre social democraţi şi sistem şi îi acuză pe Liviu Dragnea şi Tudorel Toader de 'blat'. "E blat. Nu se schimbă nimeni. E ministrul Justiţiei şi nu spune nimic. E blat între dragnea şi… Negulescu a schimbat mesaje cu inculpata şi nu s-a sesizat nimeni. Luptătorii antisistem Dragnea şi Toader nu au scos nicio vorbă", a încheiat Ponta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img