sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Victor Ponta, semnal de ALARMA: ‘Acesta este drumul spre faliment! Trebuie sa facem urgent ceva’

Distribuie:

Publicat:

Victor Ponta reacţionează la datele publicate de INS, care arată că deficitul comercial al României a ajuns, în primele patru luni ale anului, la 5,038 miliarde de euro, în creştere 1,298 miliarde de euro, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2018. Fostul premier solicită măsuri urgente pentru evitarea falimentului.

"Vreau sa intelegem toti – pentru ca afecteaza viitorul nostru ca tara!

In primele 4 luni din Anul 2019 din Romania au plecat 5 MILIARDE de Euro – acestia sunt bani imprumutati de Guvernul Romaniei ( cu dobanzi mari) si distribuiti la pensii si salarii / oamenii au cheltuit banii pentru produse din alte tari / cu banii imprumutati de romani sprijinim productia din alte tari!

Daca in 4 luni avem deficit 5 miliarde inseamna ca in tot anul 2019 vom avea o pierdere de 15 miliarde de Euro! Intr-un singur an! Singura solutie este stimularea productiei nationale pentru produsele pe care acum le importam !

Acesta este drumul spre faliment! Trebuie sa facem urgent ceva – altfel vom ajunge la situatia din 2010!

ProRomania are solutii si oameni competenti! Trebuie sa actionam!", scrie liderul Pro România pe Facebook.

Potrivit INS, în intervalul ianuarie – aprilie 2019, exporturile FOB au însumat 23,066 miliarde de euro, iar importurile CIF au însumat 28,104 miliarde de euro. În aceeaşi perioadă de referinţă, exporturile au crescut cu 3,8%, iar importurile cu 8,3%, comparativ cu primele patru luni din anul anterior.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img