vineri, 29 martie, 2024

Victor Ponta trage cu TUNUL: Liviu Dragnea, principalul vinovat pentru violențele din Piața Victoriei

Distribuie:

Publicat:

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că toate deciziile care au condus la violențele din Piața Victoriei au fost luate de Liviu Dragnea, cel care a trimis-o pe Viorica Dăncilă în concediu, iar ministrului de Interne, Carmen Dan, nu a făcut decât să urmeze ordinele venite din partea lui Dragnea.

”Sunt condamnabile aceste violențe care au avut loc în Piața Victoriei, dar cred că aici putem identifica și vinovații. Sunt absolut convins că doamna Dăncilă a fost trimisă în concediu, ca să nu fie în țară pe data de 10 august. În ceea ce o privește pe doamna Carmen Dan, nu cred o secundă că a luat vreo măsură de capul ei. O cunosc de când era prefect de Teleorman și știu că ia toate deciziile impuse de domnul Dragnea. (…) Cred că principalul vinovat pentru aceste violențe este Liviu Dragnea, doamna Dăncilă. Cred, totodată, că domnul Iohannis nu a făcut nimic din ceea ce putea face un președinte. Sigur, el poate câștiga politic din această radicalizare, dar nu aș vrea să ajungem în situația în care unii stau și calculează cât câștigă astfel de situații.”, a declarat Victor Ponta.

Fostul lider al PSD le atrage atenția foștilor colegi să nu adă în capcana lui Dragnea și să nu creadă în lacrimile sale de crocodil.

”Ce mi se pare oribil este faptul că mi se pomenește numele în comunicatele PSD, am văzut că ieri mă plângeau.

Din septembrie 2015 domnul Dragnea vorbea cu Iohannis despre cum îmi retrage mie sprijinul politic. N-aș vrea ca lacrimile de crocodil ale domnului Dragnea să mai ude comunicatele venite către dumneavoastră.”, a mai declarat Ponta.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img