vineri, 19 aprilie, 2024

Victor Slav a fost cerut in casatorie! Cum arata femeia ideala: “Cand te indragostesti te uiti la alte aspecte”

Distribuie:

Publicat:

Victor Slav este unul dintre cei mai ravniti burlaci din showbizulautohton, acum, dupa ce s-a despartit de Bianca Dragusanu, cu care are o fetita superba, Sofia Natalia. De cand s-a aflat ca este singur, prezentatorul este asaltat de foarte multe domnisoare, facandu-i diverse propuneri.

„Esti cel mai frumos barbat din lume. Mi-as lasa imediat sotul, daca mi-ai cere asta. Te rog, intra pe contul meu si uita-te la poze. Chiar ne potrivim. Te iubesc„, a scris o tanara.

Mai mult decat atat, Victor a fost cerut si in casatorie: „Stiu cum esti, te-am vazut in multe situatii. Bun, elegant, diplomat, educat si superb. Astea sunt cuvintele care te definesc. Victor Slav, ai vrea sa fii sotul meu? Am 30 de ani, ochii albastri si 56 de kilograme, dar mai multe poti sa vezi pe instagram-ul meu. Iti multumesc„.

Din pacate insa, Victor Slav nu este usor de cucerit si nici nu este adeptul intalnirilor cu prietene virtuale. In urma cu ceva timp, a descris femeia ideala pentru el.

„Pentru mine femeia ideala nu trebuie sa aiba neaparat 1,80 si o silueta de model. Cand te indragostesti te uiti la alte aspecte. Mie imi plac mult femeile inteligente, haioase, energice si, daca se poate, putin „nebune”. Daca ii plac si activitatile outdoor, ma declar impresionat„, a declarat vedeta Kanal D acum ceva timp.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img