vineri, 29 martie, 2024

Victor Slav, in DOLIU! S-a stins din viata in urma cu putin timp!

Distribuie:

Publicat:

Victor Slav trece prin momente cumplite, dupa ce a aflat ca femeia pe care a ajutat-o sa treaca prin momentele dificile din viata, s-a stins din viata, in urma cu doar cateva ore.

Liei Spiridon  suferea de cancer. Victor Slav si Bogdan Vladau s-au numarat printre persoanele care au luptat pentru a strange banii necesari pentru tratamentul fetei.

 “Cerul plange , eu sunt distrus. Tu pentru mine ai fost, esti si vei ramane totul. Imi doresc sa vii aici, langa mine, sa te strang in brate, sa te sarut . Ce s-a intamplat cu toate visele noastre??! Cand imi spuneai ca vrei sa avem o familie. Cand imi spuneai ca abia astepti sa ne plimbam cu copiii nostri prin parc. Eu, acum? Eu am ramas singur. Iubirea mea, dragostea mea, eroina mea, ingerasul meu?? Te strig , te implor , te vreau langa mine. Tu, inimioara mea, tu esti cea care mi-ai fost mereu aproape indiferent de situatie. Tu erai langa mine. Intoarce-te inapoi si spune-mi ca ma iubesti. Cand am venit eu la tine, in Italia si imi spuneai ca vrei acasa, ca nu mai poti si eu ti-am spus “a venit casa la tine”. Mi-ai promis, iubire, ca o sa lupti. Si ai luptat, dragostea mea. Sunt sfasiat de durere. Iubita mea, te rog, te implor, intoarce-te mine. De ce m-ai lasat tu singur pe mine, de ceeee???? Cand am plecat eu din Italia si te-ai ridicat din patut sa te uiti dupa mine.. Ne-am promis amandoi ca vom fi impreuna pana la adanci batraneti. Cand m-ai sunat tu pe mine acum 4 zile si mi-ai spus in mod repetat “te iubesc, ai grija de tine”. Inimioara mea, te-am iubit, te iubesc enorm si te voi iubi mereu. Ingerasul meu scump. Tipa la mine, pocneste-ma, trezeste-ma, spune-mi ca e doar un cosmar. Tu, suflet curat, ai lasat atata durere in urma ta. Vei ramane vesnic iubita mea. De ce nu-mi mai raspunzi tu la mesaje, de ce ???? Fericirea mea aici s-a incheiat, dragostea noastra este vesnica, sufletelul meu, ingerasul meu pazitor, odihneste-te in pace!!”, a scris sotul acesteia pe contul de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img