marți, 19 martie, 2024

VIDEO Panica in miez de noapte, dupa mesajul Ro-Alert: De frica, oamenii s-au inghesuit cu masinile sub poduri

Distribuie:

Publicat:

Panică pe străzile din Satu Mare, noaptea trecută, după ce oamenii au fost alertaţi prin sistemul Ro-Alert cu privire la emiterea unui cod roșu de fenomene meteo extreme. De frica grindinei, șoferii au luat cu asalt parcările acoperite şi s-au înghesuit cu maşinile sub poduri.

Sătmărenii au fost alertați luni, la ora 00:00, prin sistemul Ro-Alert, cu privire la instituirea codului roșu de fenomene meteo extreme. În avertizare, pompierii au subliniat că sunt posibile căderi de grindină de mari dimensiuni.

Deşi mesajul îi avertiza pe cetățeni că trebuie să se adăpostească și să ia măsuri de autoprotecție, proprietarii de mașini s-au urcat rapid la volan și au încercat să ajungă cu autoturismele în zone protejate.

Sub Podul Decebal, dar și în zona centrală, zeci de șoferi au așteptat potolirea vântului și expirarea avertizării de vreme severă, scrie presasm.ro.

Mai întâi s-au ocupat locurile de parcare, iar când acestea s-au dovedit a fi insuficiente, șoferii au luat cu asalt spațiile verzi și zonele pietonale.

Cu toate că pericolul a trecut, mai multe autoturisme stau și acum parcate în siguranță.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img