vineri, 29 martie, 2024

VIDEO Un jandarm a lovit un elev intr-un liceu din judetul Giurgiu, unde avea loc examenul de bacalaureat / Acesta si-a dat demisia

Distribuie:

Publicat:

Un jandarm a lovit, luni, un elev într-un liceu din județul Giurgiu, unde avea loc examenul de bacalaureat, după ce băiatul l-ar fi înjurat. Agentul și-a depus demisia miercuri dimineață, iar Jandarmeria Română a anunțat că a dispus un control în acest caz, relatează Mediafax.

 

"Astăzi dimineață (miercuri -n.r.) ne-au fost arătate niște imagini în care un subofițer lovește un elev. Luni, la liceul "Tiu Dumitrescu" din orașul Mihăilești a avut loc evenimentul. Jandarmeria asigura măsurile de ordine și liniște publică la bacalaureat și a spus că le-a atras atenția unor elevi că fac zgomot, iar un elev i-a adresat injurii", a declarat, pentru MEDIAFAX, Nicoleta Beianu, purtător de cuvânt Jandarmeria Giurgiu.

 

Părinții elevului au depus plângere, care a fost declinată la Parchetul Militar, iar subofițerul, care lucrează în Jandarmerie din 2005 și are în jur de 40 de ani, și-a prezentat demisia miercuri dimineață, potrivit sursei citate.

 

Jandarmeria Română a anunțat că a dispus un control în acest caz.

 

"Conducerea unității din care face parte jandarmul a vizionat imaginile care surprind incidentul și a demarat activitățile necesare pentru punerea la dispoziția Parchetului Militar a tuturor informațiilor, în vederea soluționării cât mai urgente a cauzei. Jandarmeria Română dezaprobă cu fermitate astfel de comportamente individuale care aduc atingere onoarei și demnității militare și lezează integritatea fizică a persoanei, și se delimitează de atitudinea jandarmului implicat în incident. Pentru evitarea pe viitor a unor situații de acest gen, conducerea Jandarmeriei Române a dispus constituirea unei comisii de verificare și control, care va analiza cauzele ce au condus la producerea acestui eveniment", se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Române, remis MEDIAFAX.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img