joi, 28 martie, 2024

Vigilenta politistilor de frontiera huseni da roade.Autovehicul cu numere false depistat in trafic

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi au intocmit lucrare penala unui barbat care a fost depistat in trafic, conducand un autovehicul cu numere false de inmatriculare.

In data de 25 septembrie, in jurul orei 05.00, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi, judetul Vaslui, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe raza localitatii de frontira Risesti, un autovehicul marca Ford Tranzit, condus de Maricel C., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 35 de ani.

“In urma controlului specific efectuat, lucratorii nostri au constatat ca numarul de inmatriculare aplicat pe autovehicul este diferit de cel inscris in certificatul de inmatriculare al mijlocului de transport.In legatura cu cele constatate, barbatul a declarat ca a achizitionat autovehiculul din Danemarca, de unde si-a procurat numerele provizorii pe care le-a lipit pe autoturism, dar ca nu detine niciun alt document care sa probeze acest lucru.”a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Politistii de frontiera au intocmit pe numele barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infratiunilor de uz de fals si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul inmatriculat in alt stat care nu are drept de circulatie in Romania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img