joi, 28 martie, 2024

Viitorul a gasit exact ce-i trebuie! “Regele” a transferat “omul perfect” pentru echipa

Distribuie:

Publicat:

Viitorul încearcă prima calificare în grupele Europa League, a treia oară, şi a reuşit câteva transferuri în "stilul Hagi". Jucători tineri, dar şi unul sau doi cu experienţă, lângă care cei tineri să crească. Pe lângă Ţîră sau Florescu, "Regele" l-a readus la echipă şi pe Vlad Achim, care şi-a reziliat contractul cu FCSB, iar mijlocaşul este considerat marele plus al campioanei României din 2016. Cristi Bivolaru a vorbit în termeni laudativi despre Achim.
 

Echipa lui Hagi s-a calificat în turul doi preliminar al Europa League. Viitorul a învins Racing Union din Luxemburg cu scorul general de 2-0, deşi "Regele" a folosit o echipă tânără, cu Măţan sau Drăguş printre titulari. În primul "11", Hagi l-a avut şi pe Achim, cu care a mai lucrat şi în trecut. Bivolaru, preşedintele constănţenilor, îl consideră un mare câştig.

"Achim este un jucător pe care noi îl ştiam, care ar fi putut continua cu noi în toată această perioadă. Când a venit prima dată la noi, după un sezon, dacă nu mă înşel ajunsese şi în lotul echipei naţionale… A fost dorinţa lui să facă un pas înainte, aşa a sperat el cel puţin la momentul respectiv, s-a văzut că nu a fost o… o experienţă foarte reuşită. Deci a revenit şi a reintrat uşor în contextul echipei. E un jucător de valoare, un jucător important la mijlocul terenului, de care avem nevoie pentru că tinerii noştri au mult talent, dar zic eu că le lipseşte experienţa, forţa, iar el… El le are pe amândouă!", a spus Bivolaru, la ProSport LIVE.

Vlad Achim (29 de ani), crescut la Ceahlăul, a mai jucat la Viitorul timp de un sezon, între 2015 şi 2016, apoi a plecat la Voluntari şi la FCSB. După un împrumut la Botoşani, Achim a decis că e timpul să revină la Viitorul, unde a fost primit cu braţele deschise. În periaoda petrecută la Ovidiu, mijlocaşul a marcat de două ori şi a livrat şase assist-uri, în 22 de meciuri.

sursa: prosport.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img