vineri, 19 aprilie, 2024

Viitorul Constanta a castigat primul meci din Liga Campionilor, 1-0 cu APOEL Nicosia

Distribuie:

Publicat:

Viitorul a castigat cu scorul de 1-0 duelul cu APOEL Nicosia, in prima mansa din turul al treilea al preliminariilor Ligii Campionilor, la Ovidiu. Unicul gol al meciului a fost marcat de Cristi Ganea, din lovitura libera.
Viitorul a fost formatia mai periculoasa in startul partidei, iar dupa doar un sfert de ora Tucudean a ratat o prima ocazie importanta de a deschide scorul. Atacantul a sutat din unghi, dar portarul lui APOEL a deviat cu varful degetelor in corner!
Prima replica periculoasa a cipriotilor a venit dupa o jumatate de ora de joc, cand De Camargo a sutat din interiorul careului, iar Ramniceanu a respins in fata. Din fericire pentru campioana Romaniei, niciun adversar nu a reusit sa reia, iar fundasii Viitorului au intervenit si au indepartat pericolul.
Viitorul a mai ratat o ocazie importanta de a marca in minutele de prelungire ale primei parti, cand lovitura de cap expediata de Taru a trecut milimetric pe langa poarta aparata de Waterman.
Viitorul a fost echipa cu posesie superioara si in partea secunda, insa fara ocazii importante de gol pana in minutul 75.
Cristi Ganea a reusit insa o executie de generic si a marcat primul gol in cupele europene pentru Viitorul, dintr-o lovitura libera de la 30 de metri, cu aproximativ un sfert de ora inainte de final.
Cu cinci minute inainte de final, Florinel Coman a ratat o ocazie uriasa de 2-0! Atacantul Viitorului a driblat doi fundasi ai cipriotilor si a sutat din interiorul careului, dar mingea a trecut putin peste poarta lui Waterman.
Singura veste proasta pentru Hagi a venit in al doilea minut de prelungire, cand Tucudean l-a lovit pe Waterman in afara careului si a vazut al doilea cartonas galben. Goalkeeperul cipriotilor a iesit din poarta pentru a intercepta balonul, dar a fost tamponat de atacantul Viitorului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img