marți, 16 aprilie, 2024

Vila unui fost politist barladean a fost mistuita de flacari-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Detaşamentul de Pompieri Bârlad a fost solicitat în cursul acestei seri, în jurul orei 19.01, să intervină în localitatea Trestiana, Comuna Griviţa,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit (parter  + mansardă). Pompierii militari au intervenit la faţa locului cu trei autospeciale de stingere, fiind sprijiniţi de către membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate. În momentul sosirii echipajelor de intervenţie la faţa locului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, generalizat la nivelul întregii locuinţe, atât la mansarda  cât şi în interiorul acesteia.  Concomitent cu localizarea şi stingerea incendiului s-a acţionat  pentru evacuarea bunurilor de la parterul locuinţei şi protejarea vecinătăţilor, existând riscul extinderii flăcărilor către o anexă şi o altă locuinţă din apropiere.    
 
    Intervenţia a fost una destul de dificilă având în vedere suprafaţa incendiată, cantităţile mari de materiale combustibile existente în zona de ardere.

     Flăcările au distrus în totalitate mansarda casei confecţionată în totalitate din lemn placat cu rigips, acoperişul pe o suprafată de circa 400 metri pătraţi, cauza probabilă fiind un scurtcircuit electric.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img