marți, 23 aprilie, 2024

Vine APOCALIPSA in fotbalul romanesc: Echipa nationala ar putea sa fie DESFIINTATA

Distribuie:

Publicat:

Procesul pierdut de Federatia Romana de Fotbal in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova ar putea avea consecinte dezastruoase pentru fotbalul romanesc. Secreterul general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, sustine ca daca Federatia va fi nevoita sa plateasca banii catre Mititelu, atunci va intra in colaps financiar ceea ce va duce la desfiintarea echipei nationale de fotbal a Romaniei, dar si a celorlalte echipe care depind de Federatie.

Daca se va accepta recuperarea banilor din partea FRF, ar insemna distrugerea incepand de azi a fotbalului romanesc. Adica distrugerea celui mai iubit sport din Romania, cu cel mai mare impact in tara noastra. Va rog sa va imaginati ca de azi vor ramane fara loc de munca sute de persoane: antrenori, jucatori, staff medical. Adica vor disparea peste 250 de cluburi care apartin de FRF! Va rog sa va imaginati distrugerea tuturor proiectelor aflate in derulare de FRF. Ma refer la turnee si la olimpiade scolare, la care participa o multime de copii din Romania. Va rog sa va imaginati ca Romania nu va mai avea echipe nationale de copii si juniori, nu va mai avea echipa nationala de seniori. Echipa nationala ar trebui sa se retraga din toate turneele. Romania si Bucurestiul ar putea pierde sansa uriasa de a organiza EURO 2020, poate cea mai importanta competitie la care Romania ar putea fi gazda. Va rog in final sa va imaginati ca sute de sate, comune, orase si municipii ar ramane fara activitate sportiva. Ar fi nevoie de zeci de ani ca lucrurile sa revina la normal“, au fost cuvintele lui Bodescu, in fata instantei, informeaza GSP.

Conform sentintei care nu e executorie, Sandu si Dragomir  trebuie sa plateasca o amenda de 80.000 de lei si trebuie sa presteze 3 luni de munca in folosul comunitatii. Atat LPF, cat si FRF trebuie sa plateasca amenzi penale, in valoare totala de 370 de mii de lei. Ceilalti membri CEx sunt absolviti de orice vina.  In plus, instanta a dispus ca Adrian Mititelu trebuie sa primeasca 1 miliard de lei, adica peste 220 de milioane de euro. Suma ar trebui platita de Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, FRF si LPF.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img