joi, 25 aprilie, 2024

Vineri, 13. Zi cu ghinon pentru aceste zodii

Distribuie:

Publicat:

Vineri 13 e o zi temuta de multi, fie ca sunt superstitiosi sau nu. Ori de cate ori ziua de 13 pica intr-o vineri, este imposibil sa nu se intample ceva. Se strica masina, te certi cu iubitul, faci o greseala la serviciu sau ti se tupe un toc de la pantofi. Iar daca faci parte dintre cele mai ghinioniste zodii de azi, sigur vei avea un obstacol de infruntat.

Te-ai nascut in zodia Taurului?

Trebuie sa fii foarte atenta in zilele de vineri 13. Taurii au ghinion in aceste zile si cel mai adesea pierd bani. S-ar putea sa cumperi ceva scump, de care nu ai nevoie si sa iti para rau mai tarziu. S-ar putea sa iti pierzi portofelul sau cardul de la banca. Fii foarte atenta ce faci cu banii azi!

Esti nascuta sub semnul Racului?

Poarta rosu in zilele de vineri 13, ca sa alungi ghinionul. Rosu te va proteja sa nu faci vreo gafa fata de persoana iubita, sa nu o dezamagesti si sa atragi nefericirea. Este posibil sa apara probleme in cuplu, sa va certati de la nimicuri si sa pierdeti timp pretios incercand sa va impacati. Este mai bine sa fii prevazatoare si foarte atenta cu partenerul tau azi!

Faci parte din zodia Fecioarei?

Daca da, atunci fii foarte prudenta azi! Fii atenta la ce se intampla la serviciu, la toanele sefilor si responsabilitatile mai dificile. O sedinta fulger iti poate da munca peste cap si nu se va incheia in favoarea ta. incearca sa fii diplomata, sa faci un compromis, pentru ca perioda tensionata se va incheia destul de curand si vei iesi la liman.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img