News Flash:

Vinete la gratar cu sos

26 Iulie 2015
1304 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 vanata mare, feliata mai gros (pe lungime)
piper
sare
200 gr iaurt grecesc
1 catel de usturoi maruntit
1 lingurita chimiono
2 lingurite coaja de lamaie
1 lingura zeama de lamaie
50 ml ulei de masline
2-3 cepe verzi (optional)

Mod de preparare:

Pune fasiile de vanata pe niste prosoape absorbante de bucatarie, ca sa inlaturi excesul de apa, apoi presara niste sare pe ele. Lasa-le deoparte in jur de 15 minute. Incinge grillul. Intr-un bol amesteca iaurtul, usturoiul, chimionul, zeama si coaja de lamaie si putina sare. Acopera si baga in frigider.
Stropeste fasiile de vanata pe ambele parti cu ulei si pune-le pe grill. Dupa 10 minute sunt gata (in acest timp trebuie intoarse o data sau de doua ori). Pune-le pe o farfurie, presara niste piper pe ele si serveste-le cu sosul din frigider si cu ceapa verde.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0985 (s) | 25 queries | Mysql time :0.015932 (s)

loading...