sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Viorica Dancila anunta un RECORD al PSD: Cati romani au semnat pentru a o sustine la prezidentiale

Distribuie:

Publicat:

Viorica Dăncilă a declarat, luni, după CEX, că PSD a strâns până în acest moment 1.018.000 de semnături pentru candidatura la alegerile prezidențiale, conform informațiilor venite din partea "colegilor din țară". Premierul a mai spus că procesul de strângere a acestora este în plină desfășurare.

"Un prim subiect abordat a fost cel al strângerii de semnăturii. Colegii din țară m-au informat că avem 1.018.000 de semnături până în prezent iar porcesul de strangere a semnăturilor este bineînțeles în plină desfășurare", a precizat Viorica Dăncilă, luni seară, după CEX PSD.

Membrii PSD au discutat în CEX despre campania pentru alegerile prezidențiale, campanie care va începe oficial pe 12 octombrie. Majoritatea candidaților au început deja strângerea de semnături și și-au amplasat corturi și bannere cu mesaje în toată țara.

Social-democrații prezenți pe 24 august la Congresul extraordinar al PSD au decis desemnarea oficială a Vioricăi Dăncilă drept candidat al partidului la prezidențiale, anunțul fiind făcut de secretarul general al PSD, Mihai Fifor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img