vineri, 26 aprilie, 2024

Viorica Dancila critica, de la Bruxelles, ‘circul’ din Parlament: ‘Acest lucru nu este normal’

Distribuie:

Publicat:

Viorica Dăncilă vorbeşte într-un interviu pentru Antena 3 despre scandalul de miercuri din Parlament. Aflată la Bruxelles, Dăncilă susţine că demersul opoziţiei de a schimba conducerea Camerei Deputaţilor exact când Guvernul se află la Bruxelles este unul greşit.

"Am încercat să am o abordare cât mai neutră, pentru că de fiecare dată am avut acest principiu că lucrurile trebuie să le rezolvăm în România și nu trebuie să venim cu ele la Bruxelles. Nu avem o problemă din punctul de vedere al majorității. Trebuie mai multă responsabilitate din partea celor care s-au implicat în acest joc de teatru din parlament. Dacă au îmbrăcat haina unor demnitari, trebuie să se comporte că atare. Nu este normal ca în timp ce guvernul se întâlnește la Bruxelles cu oficiali, în parlament să se facă aşa circ.

Nu mi se pare un lucru normal. Tocmai am văzut cum nu trebuie să ne comportăm. În momentul în are vrei un alt guvern, trebuie să câștigi încrederea oamenilor. Nu prin acest circ reusesti să schimbi un guvern. Cred că sunt cei care s-au învățat că pot veni la guvernare fără să aibă un suport al populației și cred că acest lucru nu este normal", a declarat Viorica Dăncilă, într-un interviu pentru Antena 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img