miercuri, 27 martie, 2024

Viorica Dancila INTERZICE europarlamentarilor PSD sa critice propunerea PNL: ‘Nu o sa fac ceea ce a facut Rares Bogdan’

Distribuie:

Publicat:

Fostul prim-ministru Viorica Dăncilă afirmă că Adina Vălean, nominalizată de Guvernul PNL pentru Comisia Europeană, va fi ”un comisar bun” şi anunţă că nu va permite europarlamentarilor PSD să o critice în forurile europene.

”O apreciez pe Adina Vălean, am fost colege, este un europarlamentar foarte bun. Din punct de vedere procedural, însă, s-a greşit foarte mult. Vreau să mai fac o precizare. Pentru mine, imaginea ţării mele este mai importantă decât lupta politică. A fost desemnată Adina Vălean, eu nu o să mă duc şi nu o dă dau voie europarlamentarilor PSD să critice candidatul României pentru că bătălia trebuie să fie aici, în ţară, dar în afara graniţelor, în instituţiile europenen trebuie să arătăm solidaritate”, a spus fostul prim-ministru Viorica Dăncilă, joi, la România TV, notează news.ro.

Acesta s-a arătat convinsă că Vălean ”va fi un comisar bun”.

”Sunt convinsă că va fi un comisar bun. Nu o să fac ceea ce a făcut Rareş Bogdan sau ceilalţi când a venit şi a adus cele mai mari acuzaţii nominalizărilor pe care le-am făcut noi. Eu nu o să fac aşa ceva şi nu o să dau voie în partid să facă aşa ceva pentru că imaginea noastră, ca ţară, ar avea de suferit”, a adăugat Dăncilă.

Aceasta  a precizat că vrea ca România să stea la masa deciziilor şi ca politicienii să dea socoteală românilor, nu în Parlamentul European unde reprezentanţii României trebuie să susţină cauza ţării.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img