luni, 18 martie, 2024

Vitamina B17: cel mai mare secret din istoria tratarii cancerului

Distribuie:

Publicat:

Samburii de caise reprezinta cea mai buna sursa de vitamina B17 concentrata. Este un produs organic, care nu primeste foarte multa atentie. Semintele se gasesc in samburii de caise. Iata de ce este vitamina B17 cel mai mare secret din istoria tratarii cancerului!

Vitamina B17, cunoscuta si sub denumirea de amigdalina, poate inhiba cresterea celulelor canceroase. Insa stiind toate aceste lucruri, daca aceasta vitamina este utila in prevenirea bolii, care este scopul pentru care este boicotata? Mai mult, de ce nu este recomandata de catre medici? Unele persoane sunt de parere ca o o vindecare a cancerului ar fi remarcabila si ca aceasta nu poate fi gasita altundeva decat in natura. In orice caz, se presupune ca vitamina B17 nu este promovata pe motiv ca nu poate fi autorizata. Iar unii cred ca industria farmaceutica nu crede in atractivitatea acestui tratament.

Componentele fundamentale ale vitaminei B17, glucoza si cianura, se ocupa de tratarea proprietatilor periculoase. Benz-aldehida din cianura si glucoza coopereaza ca o otrava care extermina celulele daunatoare. Numerosi profesionsti spun ca vitamina B17 este letala.

In ciuda faptului ca vitamina B17 nu are acordul Federatiei Americane de Reglementare a Medicamentelor si Alimentelor, specialistii inca o folosesc pentru a-si trata pacientii in clinicile private. Medicii sunt de parere ca obtin rezultate preferabile in comparatie cu medicamentele actuale, dar Federatia Americana de Reglementare a Medicamentelor si Alimentelor se gandeste la aceasta vitamina ca fiind un tip de tratament ilegal.
In orice caz, suplimentele de amigdalina (B12) sunt inca accesibile.

In urma ingrijorarilor Federatiei Americane pentru B17, a fost facuta o investigatie care a avut loc pe parcursul a cinci ani, in sprijinul vitaminei B17, pentru a analiza ostilitatile fata de beneficiile existente. S-a dedus ca:

1. Rezistenta fizica a unui pacient cu cancer a fost semnificativ recuperata.
2. B17 a reprezentat un mijloc de descurajare perfect pentru boala.
3. Raspandirea celulelor canceroase a fost oprita in cazul soarecilor.
4. Raspandirea tumorilor a fost oprita.

Trimful clinic al vitaminei B17 a fost uimitor, insa nimic nu poate depasi observarea pacientilor care lupta impotriva acestei boli grele si reusesc sa se vindece. In unele cazuri, s-a constatat ca, indiferent de cat de multe lucruri ai face si oricate tratamente ai urma, boala aceasta va urmari si va afecta oamenii. Insa acesta nu trebuie sa fie un motiv pentru a renunta la deciziile sanatoase din vietile pacientilor. Exista multe lucruri adiacente vitaminei B17 care ajuta oamenii sa lupte impotriva cancerului. Turmericul, graul, semintele de in si chia, ciupercile, gelul de aloe sunt doar cateva dintre alegerile perfecte pentru sanatatea ta. sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img