luni, 18 martie, 2024

Vlad Husanu si Ionut Tanasa, remarcati de selectionerul Jordi Giralt

Distribuie:

Publicat:

Handbalistii juniori de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui s-au remarcat la ultimul trial de selectie de la Suceava, care face parte din programul ”Handbal talent”. Spaniolul Jordi Giralt, selectionerul lotului de juniori, s-a aratat incantat de vasluienii Vlad Husanu si Ionut Tanasa. Primul este pregatit de profesorul Laurentiu Cozma, fiind component al echipei de juniori II, nascuti 2000-2001, iar cel de-al doilea provine de la grupa profesorului Liviu Gugles.

Cei doi handbalisti vor merge intr-un cantonament de doua saptamani la Centrul de Excelenta de la Sighisoara. Vlad Husanu are toate sansele sa participe cu lotul de juniori la un turneu in Franta, iar Ionut Tanasa va participa la un alt turneu, in Letonia.

La Centrul de Excelenta de la Sighisoara, profesorul Laurentiu Cozma il are pe Tudor Bugulet, jucator de baza al nationalei Romaniei.

La trialul de la Suceava au mai participat de la LPS Vaslui jucatorii Eduard Cioata, Denis Cucu (ambii 2001), Eduard Radu si Florin Ciurascu (ambii 2002).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img