marți, 19 martie, 2024

Vladimir Putin spune intregii lumi cine a creat ISIS! Acuzatii GRAVE!

Distribuie:

Publicat:

Cand Rusia a cerut ajutor ,sau macar sa i se spuna unde se afla teroristii ISIS, nu a primit, iar acum cand au vazut ca Rusia va rezolva problema in Siria ,NATO si tot occidentul priveste de pe margine. Mai mult, Rusia le-a atras ATENTIA sa nu-i prinda prin spatiul aerian sirian.

Asa a fost provocat atentatul de la Paris de catre serviciile de informatii franceze si straine pentru ca Franta si NATO sa intre in joc in Siria si sa aibe motive sa survoleze spatiul aerian sirian si sa bombardeze anumite pozitii strategice din Siria, fara sa fie atacati de Rusia. Cu siguranta Franta ataca pozitiile militarilor sirieni si nu ale teroristilor. Asta e politica de stat a Israelului, America si a elitei masonice criminale internationale.

Gruparea Statul Islamic este finantata de 40 de tari, inclusiv de state membre G20. Acuzatia a venit luni, din partea presedintelui Vladimir Purtin.

“Am dat exemple, bazate pe informatiile noastre privind finantarea diverselor unitati ale ISIS (Statului Islamic) de catre persoane individuale. Dupa cum am zis, acesti bani provin din 40 de tari, iar printre ele se numara si state G20”, a spus Putin.

G20 include statele membre G7, adica – Germania, Canada, Statele Unite, Franta, Italia, Japonia, Marea Britanie – si alte 12 state emergente – Africa de Sud, Arabia Saudita, Argentina, Australia, Brazilia, China, Coreea de Sud, India, Indonezia, Mexic si Turcia. Cel de-al 20-lea loc este ocupat de Uniunea Europeana.

Trupele pregatite de SUA pentru Siria au predat armele organizatiei Al Qaeda !

Pentagonul a livrat de nenumarate ori arme celulelor teroriste din Orientul Mijlociu, pe care le-au creat si le sustin !

SUA, inca din 1776, au fost, practic, 222 de ani, intr-un continuu razboi, avand doar cativa ani de pace, este un aspect istoric ce nu poate fi negat, caci este insotit de o stufoasa documentatie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img