joi, 28 martie, 2024

Voia sa-si ia permisul auto, asa ca a apelat la un instructor. A facut zeci de lectii cu el, iar cu doar patru zile inainte de examen a primit o veste teribila. Ce a putut sa ii faca instructorul

Distribuie:

Publicat:

Un tanar pretinde ca instructorul sau auto s-a oferit sa-l lase sa-i foloseasca masina pentru examenul pentru permis, dar apoi a anulat intelegerea,desi baiatul luase mai mult de 70 de lectii cu el.

Daniel sustine ca instructorul sau Clive si-a retras oferta cu doar patru zile inainte de examen.

Acest lucru inseamna ca Daniel trebuia sa gaseasca un alt instructor care sa-l lase sai foloseasca masina.

"Am avut aproximativ 70-80 de lectii cu acest tip, apoi mi-a spus ca sunt gata  pentru examen si mi-a dat numarul lui.  Cu patru zile inainte de examen, mi-a spus ca nu mai pot folosi masina si ca nu ma conduce la centrul de testare", a spus Daniel.

Baiatul a apelat la alt instructor si a reusit chiar sa ia examenul, scrie mirror.co.uk.

Daniel a decis sa-i spuna lui Clive ca a trecut testul si i-a trimis un mesaj. Daniel a postat mesajul pe Twitter, unde a avut mai mult de 15.000 retweet-uri.

Multi fosti studenti au spus ca au avut parte de o situasie similaradin partea instructorilor.

Soferii si pietonii indisciplinati au fost sanctionati de catre oamenii legii

Politistii din cadrul Biroului Rutier Iasi au actionat pentru combaterea accidentelor rutiere generate de neacordarea prioritatii de trecere a pietonilor care au acest drept. Au fost aplicate 101 de sanctiuni contraventionale, în valoare de 26.410 de lei, dintre care 11 pentru neacordare prioritate de trecere pietonilor angajati regulamentar în traversarea strazii.

De asemenea, au fost retinute 22 permise de conducere. Spre exemplu, un barbat de 51 de ani, din municipiul Iasi, a fost sanctionat contraventional cu amenda în cuantum de 580 de lei, fiindu-i retinut permisul de conducere pentru 30 de zile, întrucât a condus un autoturism pe strada Pictorului, din municipiul Iasi, si nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat regulamentar în traversarea strazii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img