sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Volintiru Adrian Constantin, numit director al Romgaz pe o perioadă de 4 luni

Distribuie:

Publicat:

Consiliul de Administraţie al Romgaz l-a numit pe Volintiru Adrian Constantin în funcţia de director general al companiei pe o perioadă de patru luni, potrivit unui comunicat remis vineri Bursei de Valori Bucureşti.

"Consiliul de Administraţie al SNGN Romgaz SA, prin Hotărârea nr. 29/14.06.2018, în baza art. 642 alin. 1 din OUG nr. 109/2011, numeşte pe dl. Volintiru Adrian Constantin în funcţia de director general al SNGN Romgaz SA, pe o perioadă de 4 luni", se spune în document.

Consiliul de Administraţie al Romgaz a decis, la jumătatea lunii decembrie, revocarea din funcţia de director general a lui Virgil Metea, din cauza unor deficienţe în actul de management.

"Prin Hotărârea nr. 36/14 decembrie 2017, Consiliul de Administraţie SNGN Romgaz SA revocă, în baza art.2030 alin.(1) şi a art.231 din Codul Civil, mandatul de director general al d-lui Virgil-Marius Metea, încetând astfel şi contractul de mandat încheiat între SNGN Romgaz SA şi d-nul Virgil-Marius Metea. Motivele revocării sunt: deficienţele în actul de management, nerespectarea şi nepunerea în aplicare a deciziilor unor autorităţi de control şi reglementare, dar şi ale Consiliului de Administraţie", conform unui raport remis, în acea perioadă, BVB.

Totodată, Corin-Emil Cindrea a fost numit în funcţia de director general provizoriu al Romgaz, cu un mandat de patru luni, cu posibilitatea prelungirii acestuia, pentru motive temeinice, până la maximum şase luni. AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img