vineri, 29 martie, 2024

Vrei sa faci parte dintr-o liga studenteasca? Vino la Iulius Mall, la Zilele Bobocului Iesean

Distribuie:

Publicat:

Esti proaspat intrat la facultate si vrei sa afli despre posibilitatile de dezvoltare personala pe care le ai intr-o liga studenteasca? Vino la Iulius Mall, in perioada 15 – 18 octombrie 2018, la „Zilele Bobocului Iesean”! Aflat la a treia editie, evenimentul promoveaza, in randul tinerilor, modalitatile de petrecere a timpului liber in mod constructiv, precum si educatia non-formala.

Intalnirile cu „bobocii” vor avea loc de luni pana joi inclusiv, in intervalul orar 16:00 – 20:00, la etajul intai al Iulius Mall, zona magazinului Koton. Vor fi prezente 10 organizatii studentesti de la Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iasi, care vor promova viata de student si activitatile in care se pot implica tinerii facand parte din aceste asociatii. Totodata, ii vor provoca pe studenti sa participe la activitati specifice facultatii pe care o urmeaza. La eveniment vor participa si cluburile Casei de Cultura a Studentilor si ale altor parteneri, de unde tinerii pot afla cum isi pot petrece timpul liber intr-un mod creativ.

Vizitatorii vor fi premiati daca vor vizita standurile asociatiilor si vor colectiona stickere de la fiecare expozant pe „Carnetul de Voluntar”, pe care il vor primi la intrarea in zona respectiva. Pentru a obtine stickerul, tinerii vor fi invitati sa ia parte la jocuri, sesiuni de informare si diverse activitati practice.

De la eveniment nu va lipsi muzica pe placul studentilor. In fiecare seara, de la ora 18:00 vor avea loc concerte tematice: luni – Cosmin Vaman si Alexandra Andrei; marti – Cezar Popescu; miercuri – Adi Bezna; joi – Ciprian Cotruta.

Proiectul „Zilele Bobocului Iesean” este finantat de Primaria Municipiului Iasi si organizat de Asociatia Liga Studentilor "ETH" din Iasi, in parteneriat cu Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iasi, Casa de Cultura a Studentilor si Iulius Mall.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img