vineri, 19 aprilie, 2024

Vrei sa scapi de grasimea de pe abdomen? BEA acest preparat seara la culcare!

Distribuie:

Publicat:

Poate ca ai reusit sa scapi de cateva kilograme, insa nu si de grasimea din jurul abdomenului. Iar in cazul femeilor, aceasta este una dintre cele mai dificile misiuni in cadrul procesului de scadere in greutate. Motivul pentru care este atat de greu sa elimini excesul de grasime abdominala reziduala este ca in zona stomacului si soldurilor se afla cea mai mare cantitate de celule de grasime care nu raspund procesului de lipoliza, procesul de descompunere.

Dar daca ar exista o solutie la aceasta problema frustranta?

Daca ar exista o bautura naturala care sa te ajute sa scapi de grasimea de pe abdomen? Si mai ales, daca rezultatele sunt rapide?

Exista o bautura ce contine 5-6 ingrediente obisnuite pe care le poti lua de la orice de la orice supermarket. Bautura este alcatuita din: castravete, patrunjel sau coriandru, suc de lamaie, ghimbir suc de aloe vera. Combinatia trebuie consumata inainte de a merge la culcare pentru a accelera metabolismulpeste noapte.

De ce functioneaza?

Castravetele
Ajuta la reducerii grasimii din jurul abdomenului, are un continut ridicat de apa si contine fibre, elemente cheie in procesul digestiv. In plus, castravetele este sarac in calorii, contine numai 45 de calorii.

Patrunjel sau coriandru
Ambele contin putine calorii si multi antioxidanti. De asemenea, mai au in componenta vitamine si minerale fiind si diuretice naturale care reduc retentia de lichid, lucru ce ajuta la scaderea in greutate.

Sucul de lamaie
Contine vitamina C, un antioxidant ce ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Iar atunci cand elimini toxinele din corp te simti mai bine si ai mai multa energie pentru a face sport – este esential pentru eliminarea grasimii din jurul abdomenului.

Ghimbirul
Imbunatateste metabolismul si ajuta la topirea grasimii abdominale, previne constipatia si ajuta organismul sa fuunctioneze la cote inalte. Compusii din ghimbir sprijina nivelul glicemiei, lucru ce previne supraalimentarea.

Sucul de aloe vera
Contine multi antioxidanti ce previn inmultirea radicalilor liberi in organism, ceea ce te ajuta sa te simti si sa fii sanatos. De asemenea, s-a descoperit ca sucul de aloe vera ajuta la reglarea digestiei si la prevenirea constipatiei. Totodata, normalizeaza bacteriile sanatoase din intestine.

Ce ai de facut

Ingrediente
– o lamaie;

– un castravete;

– o lingura de gimbir razuit;

– o lingura de suc de aloe vera;

– o mana de patrunjel sau coriandru;

– ½ pahar de apa.

Instructiuni
Pune toate ingredientele intr-un blender si apoi porneste-l. Toarna bautura intr-un pahar si bea jumatate din ea inainte de a merge la culcare si restul a doua zi dimineata imediat ce te-ai dat jos din pat.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img