miercuri, 24 aprilie, 2024

Vremea 13 februarie 2018. Iarna nu iarta nicio regiune. Temperaturile RECI vor fi resimtite in toate orasele

Distribuie:

Publicat:

Temperaturile de iarna se fac resimtite in aproape toata tara. Totusi, nu va fi extrem de frig, vom avea parte de temperaturi normale pentru aceasta perioada. Astfel, maxima zilei va fi de 3° C, in Dobrogea, iar minima va fi de -9° C, in Nord.

In Sud si Sud-Est, vantul va bate cu o viteza de pana la 5 km/h, si vom avea parte de . Minima va fi de -4° C, in Giurgiu, iar maxima va fi de 2° C, in Bucuresti. Cerul va fi plin de nori.

La munte, vantul va bate cu o viteza de pana la 4 km/h, si vom avea parte de cer senin.

In Vest vom avea parte de nori imprastiati, iar temperaturile vor porni de la -7° C, in Deva si vor ajunge la -1° C, in Timisoara. 

Temperaturile din Dobrogea vor fi cuprinse intre -1° C si 3° C, minima fiind atinsa in Tulcea, iar maxima in Mangalia. Vom avea parte de cer senin. Viteza vantului va ajunge pana la 13 km/h. Cerul va fi acoperit partial de nori.

In Bucuresti vom avea parte de ploaie usoara. Vantul va sufla cu o viteza de cel mult 5km/h, iar temperaturile vor fi cuprinse intre 2° C si 2° C. Va fi innorat, cerul fiind acoperit de nori.

VREMEA 12 februarie 2018. Vremea va fi normala din punct de vedere termic. Cerul va avea innorari temporare si doar izolat va mai fulgui, la munte si, posibil, in estul extrem al tarii. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0…1 grad in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 8…9 grade in Oltenia si sudul Banatului, iar cele minime se vor situa, in general, intre -10 si 0 grade, cu cele mai scazute valori in depresiunile Carpatilor Orientali. Va fi ceata izolat, mai ales noaptea, cu precadere in sudul teritoriului.

VREMEA 12 februarie. BUCURESTI – Vremea va fi normala din punct de vedere termic. Cerul va fi mai mult noros, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 5…6 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -3 grade. Noaptea vor fi conditii de ceata

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img