sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vremea 3 aprilie 2018. Timp frumos azi! Cate zile ne mai bucuram de soare

Distribuie:

Publicat:

Vremea 3 aprilie 2018. Marti, vremea va fi frumoasa in majoritatea regiunilor, vantul va sufla slab si moderat, iar cerul va fi variabil.

Astfel, azi, maximele se vor incadra intre 10 si 12 grade pe litoralul marii si 21 de grade in Banat. Va fi mai rece in depresiuni si in zona Dealurilor de Vest, unde temperaturile nu vor depasi 10 grade.

Pe spatii restranse va fi ceata, iar in zonele depresionare se mention conditii de bruma noaptea.

In Bucuresti, astazi presiunea atmosferica ramane scazuta, iar dimineata va fi mai rece decat ultimele. In cartierele de la periferie a aparut bruma. Peste zi prindem timp frumos, multe ore cu soare si o maxima in jur de 17-18 grade.

Noaptea urmatoare va fi un pic mai calda, cu 4-5 grade in zori si conditii de ceata.

In ceea ce priveste vremea la munte, prognoza meteo anunta o vreme frumoasa peste tot. In Apuseni si Muntii Banatului se incalzeste fata de ieri.

Cu toate acestea vestile nu sunt in totalitate bune. Daca azi si miercuri vremea va fi una frumoasa si va fi cald, nu putem spune acelasi lucru si despre zilele de joi si vineri.

Meteorologii prognozeaza o racire a vremii, dar si precipitatii.

Riscul de inudatii nu a trecut

Pana in data de 6 aprilie este in vigoare un cod galben de inundatii pe tot sectorul romanesc al Dunarii, aval de S.H.E.N. Portile de Fier, judetele: Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Constanta si Tulcea.

De asemenea, pana la acea data mai este in vigoare o avertizare cod portocaliu de inundatii pe Dunare pe sectorul Cernavoda – Galati si ȋn Delta Dunarii – judetele Constanta, Braila, Tulcea si Galati.

Maine va expira avertizarea cod portocaliu emisa de hidrologi pentru Dunare, sector aval Calafat – Oltenita (judetele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu si Calarasi).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img