joi, 25 aprilie, 2024

Vremea din 14 decembrie va fi mai calda decat in ziua precedenta. Prognoza meteo anunta temperaturi in crestere, dar nu scapam de ninsori. Vineri, vremea va fi in general mai frumoasa decat ziua precedenta, cu temperaturi in crestere, in toata tara. De

Distribuie:

Publicat:

Vremea din 14 decembrie va fi mai calda decat in ziua precedenta. Prognoza meteo anunta temperaturi in crestere, dar nu scapam de ninsori. 

Vineri, vremea va fi in general mai frumoasa decat ziua precedenta, cu temperaturi in crestere, in toata tara. De sambata incolo, sunt asteptate precipitatii insemnate cantitativ, atat lapovita cat si ninsoare, in sudul tarii. La finalul sptamanii, in Bucuresti va cadea lapovita, ploie inghetata si ninsori. Temperaturile se vor incadra intre  3 si -2 grade Celsius.  

Vremea in Bucuresti Vremea 14 decembrie. 
Cerul va fi partlial noros, ceea ce insemana ca avem noroc sa vedem si niste raze de soare. Temperaturile maxime si minime se vor incadra intre 4°C si  -1°C. Vantul va sufla moderat cu 10 km/h dinspre NE, dar pe timpul noptii acesta se va intensifica. Sunt anuntate rafale de 44 km/h. Pe timpul zilei nu sunt asteptate ploi sau ninsori, insa prognoza meteo anunta ca noaptea va ninge in Capitala. Cantitatile de apa sunt insemnate – 8 L/m². 

Prognoza meteo 14 decembrie la munte
Cerul va fi partial noros, maxima zilei nu va depasi -2°C. Vantul va sufla cu 3 km/h dinspre E. Pe timpul noptii sunt asteptate ninsori abundente la munte. Temperaturile minime coboara pana la -3°C, iar vantul se inteteste –  rafale de 26 km/h. Cantitatile de precipitatii acumulate vor atinge 3 L/m².  

ANM a actualizat estimarile meteorologice pana la inceputul lunii ianuarie 2019. Daca acum vremea este rece si precipitatiile sub forma de lapovita si ninsoare isi vor face aparitia in cea mai mare parte a tarii, in perioada Craciunului si de Revelion valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada. Vezi aici cum va fi vremea de sarbatori.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img