vineri, 29 martie, 2024

Vremea se incalzeste usor

Distribuie:

Publicat:

Vremea se va incalzi usor, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade. Cerul va avea innorari temporare in cursul zilei, cand va ploua slab, local la munte, in centrul si estul tarii si izolat in rest, informeaza ANM.

IN TARA

Vremea se va incalzi usor, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade. Cerul va avea innorari temporare in cursul zilei, cand va ploua slab, local la munte, in centrul si estul tarii si izolat in rest. Noaptea, cerul va deveni variabil, iar ploile se vor semnala doar cu totul izolat, in regiunile nordice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana, Banat si Oltenia. Temperaturile minime se vor situa intre 5 si 12 grade. Spre dimineata, in sudul si vestul teritoriului vor fi conditii de ceata.

BUCURESTI

Vremea se va incalzi usor, astfel ca maxima termica va fi de 19…20 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua, cand vor fi posibile ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 8…10 grade.

MIERCURI

Valorile termice vor continua sa creasca si vremea va deveni mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada. In cursul zilei, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nordul, centrul si estul tarii, unde doar izolat va ploua slab. Noaptea innorarile se vor accentua in regiunile vestice si nord-vestice, unde local vor fi ploi, mai ales averse si se vor semnala descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, indeosebi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 grade in delta si 27 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime intre 4 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 15 grade in sudul Banatului. Vor fi conditii de ceata in zonele joase, cu precadere din sud-estul teritoriului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img