marți, 19 martie, 2024

Vremea va fi geroasa in toata tara, joi si vineri

Distribuie:

Publicat:

Vremea va fi deosebit de rece in majoritatea regiunilor, geroasa dimineata, dar mai ales noaptea, in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM.

JOI

IN TARA

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -8 si 2 grade, iar cele minime se vor situa intre -18 si -6 grade, mai coborate in depresiuni pana spre -25 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile extracarpatice, unde izolat va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral, iar pe parcursul zilei si in Muntii Banatului, Carpatii de Curbura, sudul Moldovei, Muntenia si Dobrogea continentala. Va fi ceata cu depunere de chiciura, izolat dimineata si local noaptea, mai ales in zonele joase din sudul, estul si centrul tarii.

VINERI

IN TARA

Vremea va fi rece, geroasa noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei, dar conditiile de fulguiala vor fi reduse si din nou noaptea, cand va fi posibil sa se formeze ceata asociata cu chiciura. Vantul va sufla in general moderat ziua, apoi va slabi in intensitate. Temperatura maxima va fi de -4…-3 grade, iar cea minima de -12…-10 grade.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img