News Flash:

Vulcan de cartofi cu branza

6 August 2015
1408 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cartofi mari
8 felii de bacon
4 bucatele carne de curcan afumata
200 gr branza Cheddar data pe razatoare
2 linguri ceapa verde tocata marunt
cca 70 gr smantana
1 lingura sos iute
sos barbecue (optional)

Mod de preparare:

1. Spala cartofii sub un jet de apa rece, sterge-i cu un prosop de hartie, apoi strapunge-i de doua ori cu varful cutitului, ca sa aiba pe unde iesi aburul.
2. Inveleste fiecare cartof in folie de aluminiu si coace-i pe carbunii incinsi sau la foc direct.
3. Amesteca smantana cu sosul iute. Baga mixul in frigider pana cand sunt gata cartofii.
4. Dupa 20 de minute, desfa cartofii din folie, lasa-i sa se raceasca si taie-i la un capat astfel incat sa stea in picioare.
5. Cu ajutorul unei lingurite scoate miezul din fiecare cartof.
6. Inveleste fiecare cartof in bacon, apoi infige scobitori (ca sa nu se desfaca).
7. Marunteste carnea de curcan si amestec-o cu branca cheddar. Umple fiecare cartof cu acest mix.
8. Pune cartofii pregatiti intr-o tava si bag-o in cuptorul incins la 160 de grade Celsius. Cu 5 minute inainte de final unge-i cu sos barbecue.
9. Pune pe fiecare cartof cate putin din mixul din frigider, presara ceapa verde si serveste.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 36 queries | Mysql time :0.021469 (s)