marți, 19 martie, 2024

Vulpița, după ce Viorel a fost surprins în tandrețuri cu Mihaela: „Să nu te mai văd langă bărbatul meu… te dau pe mana Poliţiei”

Distribuie:

Publicat:

Soţia-vulpiţă nu îşi mai poate stăpâni lacrimile de când soţul său, Viorel a fost surprins în tandreţuri cu Mihaela. Veronica pare că se luptă până în pânzele albe pentru tatăl copilului ei şi a combătut-o pe tânără la Acces Direct, adresându-i vorbe dure.

După ce a călcat strâmb, întreţinând relaţii intime cu alţi bărbaţi, soţia-vulpiţă se teme acum să nu fie abandonată de Viorel după ce acesta a fost văzut în compania altei femei, cu care se pare că are planuri serioase de viitor. Bărbatul i-a promis acesteia că o va lua acasă, la Vaslui şi că este dispus să îi crească şi copilul. Pentru a-şi apăra relaţia, soţia-vulpiţă a confruntat-o pe Mihaela în direct, ameninţând-o că va face orice doar ca să nu-şi piardă partenerul.

„Să nu mai vii în cameră la hotel la mine. Şi de ce te-ai dus şi ai bătut şi pe la alţii? De ce băteai la uşă? Dacă eu dormeam cu el în pat? Veneai şi tu cu mine acolo să fim toţi trei companie?”, a întrebat-o Veronica pe Mihaela, abia stăpânindu-şi lacrimile.

La rândul ei, Mihaela susţine că nu ar fi dat curs discuţiilor, dacă Viorel nu i-ar fi arătat interes. Acest lucru a scos-o din sărite pe vulpiţă, încât nici măcar nu l-a mai lăsat pe Viorel să o ţină în braţe.

„Păi am venit înapoi fiindcă vorbea să vorbească cu mine. N-ai văzut? N-ai fost de faţă?”, a răspuns tânăra de care Viorel ar fi îndrăgostit.

Veronica este atât de pornită pe Mihaela, încât i-a declarat acesteia război, ameninţând-o că este în stare să o dea şi pe mâinile oamenilor legii.

„Nu ai ce căuta în familia noastră şi să nu te mai văd lângă bărbatul meu… te dau pe mâna Poliţiei. „, aşa îşi apără soţia-vulpiţă căsnicia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img