vineri, 19 aprilie, 2024

Weekend de foc pentru pompierii vasluieni

Distribuie:

Publicat:

 

In acest weekend, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Podul Inalt” al judetului Vaslui au intervenit la 39 de misiuni.

 

In 33 de interventii au acordat asistenta medicala de urgenta, in alte 5 au asigurat masurile de prevenire si stingere a incendiilor, iar in timp ce se indreptau catre una din interventii s-au intors din drum, dupa ce proprietarul a reusit sa stinga singur focul.

 

Sambata, 8 decembrie, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Vaslui, s-au deplasat la un accident rutier produs in comuna Muntenii de Jos, acolo unde au intervenit pentru asigurarea masurilor de prevenire si stingere a incendiilor.

 

Duminica, 9 decembrie, un alt echipaj de pompieri din cadrul Detasamentului Barlad, Punct de lucru Murgeni, a intervenit la lichidarea unui incendiu produs la o casa, in Schieni, suburbie a orasului Murgeni. Cauza probabila de producere a incendiului a fost efectul termic al cosului de fum neprotejat termic.

 

Un alt incendiu s-a produs la doar cateva ore, in municipiul Barlad, acolo unde pompierii s-au prezentat la un accident rutier, unde un autoturism a iesit din decor si a lovit o teava de gaz. O femeie a ajuns la spitalul din Barlad pentru a primi ingrijiri medicale.

 

Tot in aceeasi zi, in cursul dupa amiezii, un echipaj de pompieri din cadrul Detasamentului de Pompieri Vaslui, a intervenit la lichidarea unui incendiu produs la o casa in comuna Puscasi. Cauza probabila a producerii incendiului a fost jarul cazut din soba.

Weekendul de foc s-a incheiat luni dimineata, cand un echipaj de pompieri din cadrul Sectiei de Pompieri Husi, a intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la o casa in Husi. Cauza producerii incendiului a fost efectul termic al cosului de fum neprotejat termic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img