joi, 18 aprilie, 2024

WOW! Carmen Serban a slabit 6 kilograme intr-un timp record! Iata cat de bine arata acum!

Distribuie:

Publicat:

Carmen Serban a slăbit 6 kilograme într-un timp record, fără să țină o dieta. Artista a renunțat însă, la multe alimente și este mult mai atentă la ceea ce mănâncă.

Carmen Șerban a slăbit 6 kilograme, iar rezultatul se vede. Interpreta a povestit în direct la tv, cum a reuși să scape de kilogramele în plus și care este alimentul la care a renunțat total. Mai mult, aceasta și-a propus să mai dea jos câteva kilograme și să ajungă la greutatea ideală.

Carmen Serban a slăbit 6 kilograme într-un timp record și le-a dezvăluit tuturor cum a reușit
„Am slăbit şase kilograme într-o lună şi jumătate. Nu, nu e nicio dietă, nu am mai mâncat. Am scos pâinea, paste făinoase nu prea folosesc.

Mai mănânc ceva dulce la sfârşitul săptămânii. Mănânc supe, ciorbe, salate. Mănânc o singură dată pe zi, dar după şapte nu mai mănânc deloc. Mănânc multe fructe. (…) Primele două săptămâni au fost mai grele.”, a povestit Carmen Șerban la Antena Stars. Interpreta de muzică de petrecere Carmen Șerban este o persoană extrem de credincioasă.Dar până acum nimeni nu bănuia că inclusiv pe scenă, atunci când cântă, își păstrează legătura cu Dumnezeu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img