joi, 28 martie, 2024

WOW! Iata ce mare a crescut Violeta, fiica Andreei Marin

Distribuie:

Publicat:

Fetita Andreei Marin a crescut, iar mama ei este mai mandra ca niciodata de ea. Vedeta a postat pe contul de socializare, o imagine in care Violeta apare in fata semineului.

Fetita Andreei Marin s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Prezentatoarea tv si-a surprins prietenii virtuali cu o fotografie ce a starnit admiratia tuturor.

Fetita Andreei Marin a cucerit internetul

„Nimic mai important decat ea… omuletul care-mi tine mereu inima pe jar:). Iubire fara limite…”, a fost mesajul Andreei Marin.Violeta are 9 ani si este fetita vedetei tv cu Stefan Banica Jr.

Andreea Marin divorteaza de Tuncay Ozturk, iar anuntul a fost facut recent, chiar de vedeta, pe pagina ei de Facebook. Andreea Marin si Tuncay Ozturk s-au casatorit departe de ochii curiosilor si departe de tara, in timp ce se aflau in vacanta. Nunta ar fi avut loc pe 22 decembrie 2013, exact in ziua in care mireasa a implinit 39 de ani. Informatia despre mariajul celor doi a fost dezvaluita chiar de proaspatul mire, mai tanar cu 11 ani, pe contul sau de pe un site de socializare. Cei doi s-au cunoscut la inceputul anului 2013, cel mai probabil, in Turcia, unde Andreea Marin mergea pentru a promova o clinica celebra, in care Tuncay lucra ca fizioterapeut. Mai tarziu, cand Marin a inceput sa acuze probleme la nivelul coloanei vertebrale, medicii i-au recomandat o serie de sedinte cu un fizioterapeut si gimnastica medicala. Intalnirile celor doi au fost tot mai dese, iar la scurt timp s-a mutat in Romania, unde s-a si angajat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img