vineri, 29 martie, 2024

Wow! Iata cum arata sora lui Carmen de la Salciua! Multi spun ca sora ei este mult mai frumoasa decat vedeta – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Cea mai sexy cantareata de muzica de petrecere din clipa de fata, Carmen de la Salciua, are o sora mai mica, Daniela, pe care o iubeste mult si de care este tare mandra. Cele doua se inteleg de minune si sunt foarte apropiate, motiv pentru care se afiseaza in public impreuna, ori de cate ori se iveste ocazia. Despre Carmen stim ca a ales sa isi faca anumite modificari estetice (o micsoarea a nasului si o marire a buzelor), iar acest lucru este de intele, avand in vedere faptul ca este o persoana publica si trebuie sa arate bine. Dar sora ei este frumoasa asa cum a lasat-o mama natura si nu a suferit niciun fel de interventii chirurgicale.

Imagini cu indragita artista Carmen de la Salciua si noul iubit. Nu se mai ascund de ochii lumii

Carmen de la Salciua si noul iubit nu se mai ascund de ochii curiosilor! Si asta dupa ce partenerul cantareatei a facut publica prima poza in care apar impreuna. Imaginea cu artista si Cosmin Isaila a fost insotita de un mesaj, iar tanarul a mai facut un gest emotionat prin care a imparasit tuturor sentimentele pe care le are pentru partenera lui de viata.

Carmen de la Salciua s-a decis sa spuna lucrurilor pe nume: "Timp de trei ani a avut numai de castigat de pe urma mea".

Dupa ce a fost pusa intr-o situatie stanjenitoare, atunci cand fosta cumnata a dezvaluit ca l-a inselat pe Culita Sterp, Carmen de la Salciua este fericita si se bucura de cariera si noua poveste de iubire pe care o traieste in bratele unui tanar din Sibiu. De altfel, noul iubit al cantaretei care i-a fost bun prieten lui Culita Sterp, inainte de inceperea amantlacului.

Multa vreme Carme de la Salciua si noul iubit s-au ascuns, insa, in urma cu cateva ore, Cosmin Isaila a urcat pe Instagram Stories o fotografie in care apare alaturi de indragita cantareata, pe care a etichetat-o. Iar pentru prietenii virtuali a avut o intrebare: "Ne potrivim?". Acesta nu e singurul gest de dragoste facut de iubitul lui Carmen de la Salciua. El a mai postat o poza pe care a scris mesajul: "Doar a mea".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img