joi, 28 martie, 2024

WOW! La 52 de ani, ROMANITA IOVAN arata ravasitor! Iata ce bea zilnic pentru a arata atat de bine

Distribuie:

Publicat:

Romanita Iovan dezvaluie secretul unui fizic de invidiat. Are 52 de ani, insa arata mai bine ca niciodata. Creatoarea de moda a spus in direct la tv, cum se mentine in forma.
Romanita Iovan dezvaluie secretul unui fizic de invidiat, la varsta de 52 de ani. Fosta sotie a regretatului Adrian Iovan este foarte atenta la alimentatia zilnica si face mult sport. Insa, are si un viciu: nu poate renunta la cafea.
Romanita Iovan dezvaluie secretul unui fizic de invidiat, la 52 de ani
„Mananc mai mult legume, fructe si peste. Imi iau zaharul din fructe. Nu mananc foarte des dulciuri si nu sunt o gurmanda. Cand a fost sezonul de fructe mancam un kilogram de struguri pe zi, acum astept ciresele.
Meniul meu este compus dimineata din seminte, de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovaz sau de orez. Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fara zahar. E un ritual, sunt obsedata sa pun in cescute. Nu beau alcool si nu fumez, dar cafeaua o ador.
Un alt truc este carafa cu apa in care pui un ban sau o lingurita de argint si busuioc proaspat si lasi asa peste noapte. A doua zi bei toata apa aia, 750 ml pe stomacul gol. Argintul purifica apa, busuoicul are si el un rol. E o povestea unei doamne de 80 de ani care arata de 55 si facea asta.
Fac si sport, dar acasa. In jumatate de ora fac o mie de abdomene, cateva exercitii cu mainile si cateva cu picioarele si nu exagerez! Nu este foarte greu daca respiri”, a spus Romanita Iovan la Tv.
Chiar si la 52 de ani, Romanita Iovan arata spectaculos. Dieta echilibrata si multele orepetrecute la sala de sport au dat rezultate, iar creatoare de moda a reusit sa isi pastreze silueta de adolescenta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img