News Flash:

Zazanie in PSD Barlad: Solomon distruge incet dar sigur organizatia barladeana

3 Februarie 2015
3169 Vizualizari | 1 Comentarii
In luna decembrie a anului 2014, in organizatia TSD Barlad s-a petrecut un eveniment cel putin ciudat. Deputatul Adrian Solomon, ”seful” PSD Barlad, s-a folosit de functia sa pentru a reorganiza organizatia de tineret dupa bunul sau plac.

Dupa ce a reusit si a cules toti traseistii politici in campania electorala pentru alegerile prezidentiale, Adrian Solomon,vazadu-se pierzator in municipiul Barlad, a adoptat o alta strategie pentru viitoarele campanii electorale. A captat-o pe Iulia Clisu, fosta concurenta a show-ului televizat Dansez Pentru Tine” din dorinta de a se folosi de imaginea tinerei pentru a mai aduna cateva voturi de la tinerii barladeni.

Acesta a prezentat-o pe mai sus numita Clisu ca ocupanta a functiei de presedinte a Ligii Elevilor si viitoare presedinta a TSD Barlad.

Avand in vedere acest lucru, tinerii sociali- democrati cu vechine in partid, nu au privit cu ochi buni aceasta decizie a liderului Solomon. Aceasta IULIA Clisu nu este privita cu ochi buni pentru functia de presedinta deoarece nu are nici macar varsta minima admisa pentru a putea fi membru in organziatie. Mai mult decat atat, statutul PSD prevede ca orice candidat care isi doreste sa ocupe presedentia organizatiei sa aiba cel putin 1 an de vechime in partid ca simplu membru, conditie pe care Clisu nu o indeplineste.

Din cauza faptului ca deputatul barladean Adrian Solomon a mentionat ca se poate interveni cu o derogare in privinta vechimii in cazul Iuliei Clisu. Membrii mai vechi care adusera o contributie in dezvoltarea organizatiei au fost nemultumiti, fapt care a dus la demisii si la unele decizii de a nu se mai implica pe viitor in actiuni organizate la nivel de TSD Barlad.

Participanta la show-ul Dansez pentru tine, IulIa Clisu, este avida dupa popularitate, indiferent cum aceasta ar putea fi obtinuta. Din acest motiv, tanara barladeanca a acceptat sa apara intr-un reality show de proasta calitate(VEZI VIDEO AICI). Aceasta a jucat un rol al unei persoane in varsta de 21 de ani, care tocmai ce a nascut un copil. Vezi link.

Intrebarea, este.. cine, cui spala imaginea?
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Macaru Dan Gabriel  | #1452
Se lucreaza comod de acasa,daca ai cateva minute libere pe zi si doresti sa un

venit suplimentar extra te invit sa rezolvi cateva microjoburi online sau sa scrii cateva

articole care sunt foarte bine platite.

Joburi simple.
Ai un avantaj in plus daca tu detineti un blog/site si doresti sa postezi articole din care sa

castigati bani legal,atunci acesta este locul perfect.
Plata pentru fiecare articole vandut prin intermediul tau ,de 10$ minimin!
In paralel puteti sa rezolvati si alte microjoburi, iar in timp suma castigata devine

consistenta.
Minimul de retragere este de 30$.
Mai multe detalii trimiteti mail cu textul INFO la adresa: francizare@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019165 (s)